ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΣΜΟΛΙΚΑΣ (3-4)

Χάθηκε η… μπάλα στη Φαλάνη

*ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ… ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2012 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Φαλάνης όπου στο τοπικό «el clasico» οι παλαίμαχοι του Σμόλικα επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Φαλανιακού με το εγγλέζικο σκορ 4-3.
Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο του εορτασμού των πολιούχων της Φαλάνης Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν τα πλούσια προσόντα τους και ότι ο χρόνος δεν τους έχει επηρεάσει καθόλου.
Έγιναν πολλές μάχες σώμα με σώμα και το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ κατά τη διάρκεια οι διαιτητές αναγκάστηκαν να… διακόψουν αρκετές φορές το παιχνίδι, καθώς τα στοιχήματα για… ισοπαλία, είχαν υπερβεί τα όρια, όπως επίσης και τα στοιχήματα για το…κεμπάπ.
Η ομάδα του Φαλανιακού προηγήθηκε στο 12λεπτό με τον Ζιώγα Βασίλειο, αλλά ο Σμόλικας έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 32’ με τον Θεόδωρο Ντανίκα σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ντανίκας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 50’ δίνοντας και το προβάδισμα 1-2 στο Σμόλικα.
Στο 65’ ήρθε η σειρά του Φαλανιακού να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Γιάννη Χασιώτη ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μαρμάγος Ηλίας έδωσε ξανά το προβάδισμα στους τυπικά γηπεδούχους με 3-2.
Ο Σμόλικας απάντησε στο 75ο λεπτό με πέναλτι του Νίκου Βαρσάμη κάνοντας το σκορ 3-3. Κι ενώ όλα έμοιαζαν πως το παιχνίδι θα τέλειωνε ισόπαλο ο Χαρίλαος Γώγος έχοντας άλλη άποψη διαμόρφωσε το τελικό 3-4 υπέρ του Σμόλικα σε ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι.
Άριστη η διαιτησία από το Ειρηναίο Καρνώτη και Σπύρο Γραβάνη, ενώ καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο Χαρίλαος Γώγος που πέτυχε και το τελευταίο κρίσιμο γκολ του αγώνα.
Τις απονομές στους παίκτες έκανε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κώστας Λυγούρας
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΜΟΛΙΚΑΣ: Βαρσάμης, Τσιπλικιάρης, Βάϊος, Δώτας Στ., Καραμαχαίρας, Δώτας Αθ., Κακανούλιας Χρ., Ντανίκας Θεοδ, Μαχούχας, Τσούτσας, Κουκούλης Στ (Αδάμου), (Ντίστας, Μάλαμας, Γώγος, Ζάρρας, Γκαλμπογκίνης Στ., Κουκούλης Στ. (Νικ), Γκαλμπογκίνης Μιχ., Κακανούλιας Νικ.)
Προπονητές: Ζήσης Ντανίκας, Κουκούλης Στέλιος (Αδάμου)
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Αμανατίδης, Ουγιάρος, Καρακίτσιος Παν., Κυρίτσης, Τσάκαλος, Μιχαλές, Παραφέστας, Καρακίτσιος Αποστ., Κακανούλιας Νικ., Ζιώγας, Μαρμάγκος, (Χασιώτης, Καρακίτσιος Δημ., Τσιτσιλής, Μπλάνας, Αλατάς, Καρυώτης, Μπιλιάμπιλιας)
Προπονητής: Φίλιππας Παπαδόπουλος 
 
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ»
Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ομάδας του Σμόλικα στο κέντρο «Ανεμόμυλος» όπου η διοίκηση του συλλόγου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass