ΧΘΕΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 1-0

Έπεσε πάνω σε... λιοντάρι τερματοφύλακα

* ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 45’ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2012 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κρίμα για τον Δωτιέα ο οποίος στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου για την Δ’ Εθνική κατηγορία γνώρισε την ήττα χθες στο δημοτικό γήπεδο Λεονταρίου από την τοπική Α.Ε.Λ., με σκορ 1-0.
Αποτέλεσμα το οποίο είναι άδικο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς, που αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο όπου η ομάδα έδειξε ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, στο υπόλοιπο διάστημα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σωρεία ευκαιριών για να πάρει όχι μόνο έναν βαθμό, αλλά τη νίκη. Ο Δωτιέας στάθηκε λοιπόν άτυχος γιατί έπεσε πάνω σε τερματοφύλακα... λιοντάρι, τον Σκούρα, ο οποίος κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά και ήταν ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι έγινε παρουσία 500 περίπου φιλάθλων και σε ένα καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο, ενώ σε όλη τη διάρκεια φυσούσε δυνατός αέρας.
ΤΟ 1-0 ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΡΝΕΡ
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το παιχνίδι και μόλις στο 10’, ο Χαρβαλιάς έκανε ένα αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε ο Γιολδάσης την μπάλα.
Δεν έγινε όμως τα ίδιο στο 17’, όταν ο Παπαευαγγέλου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και με τη βοήθεια του δυνατού ανέμου που φυσούσε, έκανε το 1-0.
Στο 27’ μετά από «κομπίνα» ο Χαρβαλιάς έδωσε στον Παπαευαγγέλου που από τα αριστερά σούταρε στη συμβολή των δοκαριών του Γιολδάση, ενώ δύο λεπτά μετά στο 29’ ο Χαρβαλιάς εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Αγιάς.
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 45’
Λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα στο 45’, ο Παρθένης ανέτρεψε τον Σιμούλη και ο διαιτητής Μαντάκης καταλόγισε ορθά το πέναλτι.
Όμως ο Σκούρας έπεσε σωστά και απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Μαλάκου και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 45’ +2 σε σουτ του Τζιόλα η μπάλα κατέληξε άουτ.
ΠΛΗΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ
Στην επανάληψη και μετά τις οδηγίες του Γιάννη Μπουρνάκα στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Δωτιέα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και υποχρέωσαν σε παθητικό ρόλο τους γηπεδούχους που έδιωχναν όπως όπως τους κινδύνους που διαγράφονταν στην περιοχή τους.
Ο Σκούρας όμως όπως και στο πέναλτι δεν επέτρεψε τον Μαλάκο που ήταν ο εκφραστής των περισσοτέρων επιθετικών προσπαθειών του Δωτιέα, να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει διαφορετική τροπή το παιχνίδι.
Η ΑΕ Λεονταρίου έδωσε χώρο στην ομάδα της Αγιάς, που δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, για να ισοφαρίσει.
Στο 53’ ο Τζιόλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεωργούλας δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και σωτήρια εν συνεχεία απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ ο Αρσενίδης.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 63’ ο Σκούρας έπεσε και απέκρουσε διαδοχικά σουτ των Μαλάκου και Μάντζα αντίστοιχα, στο 73’ μπλόκαρε εξ επαφής κεφαλιά του Μαλάκου από σέντρα του Μάντζα και στο 77’ απέκρουσε εντυπωσιακά δυνατό αριστερό σουτ του επιθετικού του Δωτιέα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργούλα από αριστερά.
Στον αντίποδα, η ΑΕ Λεονταρίου που στο β’ μέρος είχε κόντρα τον άνεμο περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, είχε δύο καλές στιγμές προς το τέλος.
Στο 80’ μετά από φάουλ του Αναγνωστόπουλου, ο Γιολδάσης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε και στο 83’ μετά από μπαλιά του Αρσενίδη, ο φορ της ΑΕΛ σούταρε διαγώνια άουτ.
Η ομάδα της Αγιάς είχε δύο ακόμη καλές στιγμές στο τέλος, μία στο 86’ με τον Τζιόλα που σούταρε και απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και μία στο 90’ +1, όταν ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασίου μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο Δωτιέας έμεινε στην τέταρτη θέση, αλλά όπως είπε και ο προπονητής του Γιάννης Μπουρνάκας στις δηλώσεις η ομάδα θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος και την Κυριακή θα πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Βελεστίνο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή η διαιτησία του κ. Μαντάκη (Ημαθίας) από τον οποίο οι του Δωτιέα ζήτησαν πέναλτι στο 75’, υποστηρίζοντας έγινε αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Γιολδάση. Συνεργάτες του ήταν οι κ. Σίπκας (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Ο Δωτιέας έμεινε στο 85’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σιμούλη, ενώ κίτρινες αντίκρισαν οι Αρσενίδης, Χαρβαλιάς (Λεοντάρι), Βαΐτσης, Τζιόλας (Δωτιέας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ (Κώστας Γκαβογιάννης): Σκούρας, Τριανταφύλλου, Παρθένης Κ., Καλλιακούδας (89’ Παρθένης Λ.), Μαχαίρας, Αρσενίδης, Παπαευαγγέλου, Κατσαρός (72’ Καπερώνης), Αναγνωστόπουλος, Χαρβαλιάς, Τσιώλης.
ΔΩΤΙΕΑΣ (Γιάννης Μπουρνάκας): Γιολδάσης, Μπάγκας, Μάντζας, Αθανασίου, Ρέντζας, Βαΐτσης, Γεωργούλας, Τζιόλας, Μαλάκος, Ρέψης (54’ Καλόγηρος), Σιμούλης.
* Στο Λεοντάρι ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανόλης Παλάσκας, ενώ δεν είδαμε κάποιο μέλος από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ.
Αντίθετα, στην κερκίδα βρέθηκε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και νυν του Κεραυνού Παραποτάμου Δημήτρης Αβραμούλης.
ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 1-0
Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας νίκησε 1-0 τον Ρήγα Φεραίο στο 2ο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Βαρβαρέζος στο 34' ενώ οι νικητές έχασαν στο β ημίχρονο και πέναλτι με τον Σέου.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ε. Λεονταρίου-Δωτιέας     1-0
Νεοκαισάρεια-Ρήγας Φεραίος         1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 2 αγώνες)
Νεοκαισάρεια 1-0      4
Ρήγας Φεραίος          2-1      3
Α.Ε. Λεονταρίου        1-2      3
Δωτιέας          0-1      1
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(27/5-17:00)
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας
Νεοκαισάρεια-Λεοντάρι
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass