ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Έχασε ευκαιρίες και πολύτιμο έδαφος

*ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ 63’ Ο ΒΑΪΤΣΗΣ *ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2012 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με εντός έδρας ισοπαλία (0-0) ξεκίνησε τις αγωνιστές του υποχρεώσεις στα μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική ο Δωτιέας Αγιάς που υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (ΕΠΣ Πιερίας). Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Λάρισας τηρουμένων των αναλογιών άξιζαν τη νίκη αν και έπαιξαν περισσότερο συγκρατημένα απ’ ό,τι θα έπρεπε. Έτσι το τελικό 0-0 αφήνει ένα αίσθημα πικρίας στην ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα που αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στον επιθετικό τομέα θα μπορούσε να κάνει ιδανικό ξεκίνημα και να θέσεις τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας προσπάθησε σε πρώτη φάση να διασφαλίσει τα νώτα του γι’ αυτό ήταν περισσότερο συντηρητικός στο παιχνίδι του (άλλωστε η εκτός έδρας ισοπαλία βόλευε περισσότερο τους φιλοξενούμενους). Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα- με εξαίρεση κάποια καλά χρονικά διαστήματα στην επανάληψη – και ο κακός αγωνιστικός χώρος ήταν ο βασικότερος ίσως παράγοντας που δεν επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δείξουν την πραγματική τους εικόνα. Στα θετικά της αναμέτρησης οι 500 και πλέον φίλοι του Δωτιέα που έδωσαν χθες το «παρών» στο γήπεδο Αγιάς στηρίζοντας τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων».
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Με την έναρξη της αναμέτρησης οι μεν γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι να προσαρμοστούν με τον κακό αγωνιστικό χώρο.
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 25’ όταν ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ ο Γεωργούλας έκανε την προβολή και ο Ρέψης από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ του Κουδουνά.
Στο 28’ ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαλάκου πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ μετά από λάθος του Αθανασίου, ο Στύλος ελίχθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Γιολδάση.
Στο 33’ ο Κουμορτζής μετά από καλή ενέργεια από πλάγια δεξιά επιχείρησε σουτ για να αποκρούσει ο Γιολδάσης.
Η μεγάλη φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 41’ όταν ο Ρέντζας έβγαλε τον Ρέψη στην πλάτη της άμυνας όμως ο επιθετικός του Δωτιέα βιάστηκε να σουτάρει -ενώ θα μπορούσε να μπει μέσα στην περιοχή- στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 45’ όταν ο Γιολδάσης μπλόκαρε την μπάλα προ του Κλιάνη μετά από σέντρα του Κουμορτζή.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Αχιλλέας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 47’ είχε μια καλή φάση με τους Κουμορτζή και Κλιάνη όμως απομάκρυνε η άμυνα του Δωτιέα.
Η είσοδος του Σιμούλη στο παιχνίδι στο 60λεπτό έκανε πιο κινητικό επιθετικά τον Δωτιέα που στο 63’ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ: Ο Σιμούλης ελίχθηκε πολύ ωραία από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Μπαλαμπάνης έκανε κακό υπολογισμό, η μπάλα κατάληξε στον Μαλάκο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι (έκανε κακό κοντρόλ) δεν μπόρεσε να σκοράρει κερδίζοντας κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζιόλας και ο Βαΐτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Από κει και πέρα μία κεφαλιά του Σέου στο 86’ μετά από φάουλ του Ευθυμιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+7’) ο Τζιόλας εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας η μπάλα κατέληξε στον Ρέψη ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Καραλιόλιος (Γρεβενών) με βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Χαρίση (Γρεβενών) και Στυλιάδη (Καστοριάς).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Γιολδάσης, Βερβέρης (74’ Μπάγκας), Τσακάλι (52’ Μάντζας), Αθανασίου, Ρέντζας, Βαΐτσης, Γεωργούλας, Τζιόλας, Μαλάκος, Ρέψης, Καλόγηρος (60’ Σιμούλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Κουδουνάς, Καπασακαλίδης, Βαρβαρέζος, Ευθυμιάδης, Μπαλαμπάνης, Κεσίδης, Σέου, Μυστρίδης (68’ Κόλα), Στύλος, Κουμορτζής (90’+2’ Καρυπίδης), Κλιάνης (89’ Κουιμτζίδης).
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ
«Είχαμε τις ευκαιρίες
για να πάρουμε τη νίκη»
 
Στις χαμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Γιάννης Μπουρνάκας αμέσως μετά το παιχνίδι.
«Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε και πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι έτσι μέχρι το τέλος. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν αν δεν μπορέσουν να κερδίσουν τουλάχιστον να μην χάσουν. Πιστεύω ότι είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το αποτέλεσμα αν και σε γενικές γραμμές το ματς ήταν μοιρασμένο, σ’ έναν κακό όπως είδατε αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στα εκτός έδρας παιχνίδια» κατέληξε ο Γιάννης Μπουρνάκας.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας- Αχιλλέας Νεοκαισάρειας    0-0
Ρήγας Φεραίος-ΑΕ Λεονταρίου          2-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρήγας Φεραίος            2-0       3
Δωτιέας Αγιάς 0-0       1
--------------------------------------
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας        0-0       1
ΑΕ Λεονταρίου           0-2       0
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (23/5)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρήγας Φεραίος
ΑΕ Λεονταρίου –Δωτιέας Αγιάς
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass