ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με 104 αθλητές ο Μαραθώνιος του Κισσάβου

ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2012 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Με τη συμμετοχή 104 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε χθες ο Μαραθώνιος του Κισσάβου. Ο ΕΟΣ Λάρισας (που συμπληρώνει φέτος τα 80 του χρόνια) μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και τον Δήμο Αγιάς κατάφεραν για μια ακόμα φορά να φέρουν εις πέρας μια πολύ καλή διοργάνωση χωρίς το παραμικρό ατύχημα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως τερμάτισαν κανονικά οι 100 από τους 104.
Ο αγώνας ξεκίνησε προχθές από την παραλία Στομίου όπου στον χώρο του Κάμπινγκ, έγινε η τεχνική ανάλυση. Χθες το πρωί ο αγώνας ξεκίνησε με αφετηρία το Στόμιο, συνολικού μήκους 33,5 χλμ. και οι αθλητές ακολούθησαν τη διαδρομή Στόμιο - Καταφύγιο Κισσάβου - Κορυφή Κισσάβου -Συναχόβρυση - Ανατολή - Μεταξοχώρι και τερμάτισαν στην Αγιά.
Ενδιάμεσα της διαδρομής υπήρχαν οκτώ σταθμοί εκτός της αφετηρίας και του τερματισμού, οι οποίοι πλαισιωνόταν από έμπειρα μέλη του Ε.Ο.Σ. Λάρισας αλλά και από τους υπόλοιπους εθελοντικούς συλλόγους. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε σταθμούς οι οποίοι ήταν επικίνδυνοι υπήρχε ένα μέλος της ομάδας διάσωσης, από το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ., από την Ενωση Ελλήνων Καταδρομέων, τον Κυνηγετικό Σύλλογο και τη Νέα Ακρόπολη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Αερολέσχη Λάρισας έκανε πτήσεις ιδιαίτερα τις μεσημβρινές ώρες πάνω από τη διαδρομή για τον φόβο πιθανής πυρκαγιάς. Η επικοινωνία γινόταν μέσω της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.
Στην Αγιά εκτός από τις απονομές υπήρξαν εορταστικές εκδηλώσεις ενώ χαρακτηριστικό ήταν η διοργάνωση αγώνα με αφετηρία το Μεταξοχώρι και τερματισμό την πλατεία Αγιάς για μικρά παιδιά.
Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους. Παρούσα και η αντιδήμαρχος Αγιάς κ. Χριστίνα Γιαννουλέα.
ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Λαρισινές πρωτιές είχαμε στο αγωνιστικό μέρος. Στους άνδρες ο Δημήτρης Χατζής από την Ελασσόνα μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Ανδρέα Βογιατζή από την Αθήνα. Στις γυναίκες ο Κατερίνα Γκερλή από την Αγιά πήρε την πρωτιά ενώ τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν μάνα και... κόρη (οι Λαρισαίες Κοκκινοπούλου Αλεξάνδρα και Αθανασία). Τρίτη η Αγιώτισσα Χαροκόπου Ευανθία. Συνοπτικά:
 
ΑΝΤΡΕΣ
1. Χατζής Δημήτρης
. Βογιατζής Ανδρέας Αθήνα
2. Καραγιάννης Ευθύμιος
3. Αγγελόπουλος Θεμιστοκλής
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Γκερλή Κατερίνα
2. Κοκκινοπούλου Αλεξάνδρα
. Κοκκινοπούλου Αθανασία
μάνα και κόρη
3. Χαροκόπου Ευανθία 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass