ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (17:00)

Δυνατό τεστ για τον Τύρναβο 2005

* Δεν θα αγωνιστούν οι Κισκαμπάνης, Γκούρτσας, Τσούκαλος, Μάλτζαρης και Σιάτρας

Δημοσίευση: 19 Απρ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την καθυστέρηση όσον αφορά την έναρξη των αγώνων για τα πλέι οφ και πλέι άουτ στη Β’ Εθνική κατηγορία, οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, προσπαθούν να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα, μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων.

Σήμερα λοιπόν η ομάδα του Τυρνάβου 2005 θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι στο ΕΑΚ Βόλου στις 17:00 με τον Ολυμπιακό και ασφαλώς το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα και για τις δύο ομάδες.

Οι «κυανέρυθροι» ως γνωστόν θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ, για μια αξιοπρεπή παρουσία διότι η άνοδος είναι κάτι που θεωρείται μάλλον ακατόρθωτο.

Ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στα πλέι άουτ, αλλά θέλει να δει και τον βαθμό της ετοιμότητας που βρίσκονται όλοι οι παίκτες.

Άλλωστε σε αυτή τη διαδικασία όπως φαίνεται θα χρησιμοποιηθούν άπαντες οι ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και ο προπονητής του τυρναβίτικου σωματείου τους θέλει να είναι ετοιμοπόλεμους.

«Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, εφαρμόζουν αυτά που θέλει η τεχνική ηγεσία και ευελπιστούμε ότι μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ ο Τύρναβος όχι μόνο θα υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής, αλλά παράλληλα θα βγει και πιο δυνατός για την επόμενη χρονιά, διότι τέτοια νοικοκυρεμένα σωματεία έχει ανάγκη σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο συνεργάτης του κ.Χαραλαμπίδη, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Μάγγος.

Την βεβαιότητα ότι ο Τύρναβος 2005 θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική κατηγορία εξέφρασε και ο Ά αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπάρδας, που επισήμανε τα εξής: «Φέτος αλλά και τις προηγούμενες χρονιές ο Τύρναβος προσπαθεί με αξιοπρέπεια να σταθεί και έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που μάχεται τίμια και καθαρά. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλό για το λαρισινό ποδόσφαιρο η ομάδα μας να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και μακάρι η ΑΕΛ να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο για όλους μας.

Εμείς καλούμε όλους τους φιλάθλους του νομού να μας βοηθήσουν, διότι με τη δική τους αρωγή θα ευδοκιμήσουν και οι δικές μας προσπάθειες».

ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι δεν θα παίξουν οι τραυματίες Κισκαμπάνης, Σιάτρας, Τσούκαλος, Μάλτζαρης και ο Γκούρτσας που χτύπησε στο πόδι του στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου και για προληπτικούς λόγους δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Δύο παίκτες από την ομάδα Νέων, ο Τασιούλης με τον Λίταινα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ ενδέχεται να παίξουν ένας ή δύο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός υπεύθυνος της ομάδας Νέων Θανάσης Κουτσαφτίκης μετά την πολύ καλή δουλειά που έκανε, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει το έργο του και την καινούργια σεζόν, καθώς η ΠΑΕ Τύρναβος έμεινε ευχαριστημένη από την προσφορά του.

Ο ίδιος μας είπε: «Ο Τύρναβος έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει ένας προπονητής στα τμήματα υποδομής και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μπρέζα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και όλους με τους οποίους συνεργάστηκα. Πάνω από όλα θέλουμε όλοι μας να παραμείνει η πρώτη ομάδα στη Β’ Εθνική κατηγορία και μετά θα δούμε και την ομάδα Νέων, όπου μπορούμε με περισσότερες εμπειρίες που αποκτήσαμε, να οργανωθούμε καλύτερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass