ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Επισκέφτηκαν το... κύπελλο

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2012 4:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:25
 Του Κ. Γκιάστα
Οι Ιατρικοί Επισκέπτες είχαν μια επίσκεψη διαφορετικού τύπου χθες το βράδυ. Στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου επισκέφτηκαν ένα... κύπελλο αυτό των Εργαζομένων καθώς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κατάφεραν μετά από ένα συναρπαστικό ματς να κερδίσουν την Αεροπορία με σκορ 77-71. Λίγο νωρίτερα για το τελικό του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι με έντονο άρωμα διαιτησίας νίκησαν τα Ραξιοταξί με σκορ 63-59.
Ο τελικός του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου και θα αποτελέσει την κορύφωση μιας ακόμα γεμάτης αγωνιστικής σεζόν. Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Λαρισαίων φέρνει στα γήπεδα της πόλης όλους τους εργαζόμενους. Φέτος για παράδειγμα ήταν το 27ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Στο μπάσκετ μόνο πήραν μέρος 21 ομάδες (πολύ καλή δουλειά του Βασίλη Καταραχιά) και τα πρωταθλήματα που ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους θα ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες. Αυτό δείχνει πως συνεχίζεται μια πολύ καλή αγωνιστική παράδοση.
 
ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ    59
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ   63
Πρωταθλητές της Α2 κατηγορίας αναδείχθηκαν οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι που κέρδισαν την μαχητική ομάδα των Ραδιοταξί. Οι νικητές είχαν το πάνω χέρι στο σκορ σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του ματς όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε ισοροπία και έτσι κρίθηκαν όλα στις τελευταίες φάσεις.
Αξίζει να τονίσουμε πως με τους νικητές αγωνίστηκαν και αρκετοί διαιτητές (Φακίτσας Λ., Τσιρινδάνης, Κυριακάκης Φ., Κυριακάκης Ν.) με τον Λεωνίδα Φακίτσα να σκοράρει 15 πόντους με 5 τρίποντα. Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός πως ο Γιάννης Παγώνης βοηθούσε από το πάγκο με οδηγίες τότε ήταν μια νίκη... διαιτητών.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
14-18, 27-31, 41-47, 59-63
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ (Σπρίντζιος): Παπαευθυμίου, Μιχαλέμπασης, Ζαχαριάς 18 (2), Παναγιώτου 4, Οικονόμου 23 (1), Χατζής, Κόκκινος 8, Μπατσίκας, Γκούλιος, Σπρίντζιος, Βαφειάδης 6.
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ (Κυριακάκης Ν.): Γαρδίκης 6, Φακίτσας Λ. 15 (5), Κυριακάκης Φ. 7 (2), Ντίνας, Ματσιούρης 3, Τσιρινδάνης, Τζήκας 13 (3), Μπουντίνας 12, Κυριακάκης Ν. 7, Κουγκουλός, Ζιαράγκας, Φακίτσας Ασ.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν η Δότα και ο Πανταζής.
 
ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ       77
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 71
Ντέρμπι με τα όλα του ήταν ο τελικός Κυπέλλου. Εκτός από το αγωνιστικό σασπένς που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του είχε και στιγμές έντασης (τελικός γαρ) με τον Βαγγέλη Χαρούλη να αποχωρεί από το ματς βγάζοντας την μπλούζα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για μια τεχνική ποινή (προηγήθηκαν παράπονα για βήματα). Αυτό συνέβη 1 λεπτό περίπου πριν τη λήξη του ματς και ενώ το σκορ ήταν στον πόντο (67-68) υπέρ των Αεροπόρων.
Την τεχνική ποινή την εκμεταλλεύτηκαν οι Ιατρικοί Επισκέπτες και με βολές ο Μαργαριτόπουλος έκανε το 72-68. Όμως οι Αεροπόροι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Ο Γκατζώνας μείωσε σε 72-71 ενώ απέμεναν 45’’. Κάπου εκεί ο Μαργαριτόπουλος έβαλε το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα και μάλιστα ήταν τρίποντο. Έτσι με την εμπειρία του διαμόρφωσε το 75-71 και στο τέλος ο Καλογερόπουλος έκανε το τελικό 77-71.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
24-17, 39-35, 51-52, 77-71
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ (Γκαμπέτας - Βλησσαρούλης): Καλογερόπουλος 29 (5), Τσιτρούλης, Γκουργκουλιάς, Γιωτάκης 2, Αθανασόπουλος, Ματίκας 2, Τηγάνης, Βούντας 9 (1), Λάμπρου, Παπαμίλιος, Ζιώγας 3, Μαργαριτόπουλος 32 (6).
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (Μιχαηλίδης): Αρβανίτης 11 (1), Γκατζώνας 10 (2), Τσόγκας 20 (3), Μητρούσιας, Αβρανάς 2, Μποσινάς, Κατσώρας, Στοίδης 4, Ρουσίδης 5, Μιχαηλίδης 2, Χαρούλης 17, Καρέτσης.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Νικολούλης και Παζώλης.
Χρέη γραμματείας και στα δύο ματς εκτέλεσαν οι Ζωή Νανούλη, Χριστίνα Ανδρέου και Κική Ιωάννου και ήταν άψογες στα καθήκοντά τους.
* Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσακίρης και ο αρχηγός του Φοίνικα Θοδωρής Λιάκος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass