ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2

Πανέτοιμοι για νίκες Οικονόμος και Τύρναβος

*ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2012 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:24
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League 2 και στον 2ο όμιλο, όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, Οικονόμος και Τύρναβος 2005 είναι πανέτοιμοι για να πετύχουν νίκες, στους αυριανούς αγώνες της 19ης ημέρας.
Ο Τύρναβος 2005 θα φιλοξενήσει στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Βατανιακό, ενώ οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης θα παίξουν στη Σκύδρα με τον ουραγό Αετό.
Με την τυρναβίτικη ομάδα δεν θα αγωνισθεί ο τιμωρημένος Χρήστος Νόνης, που αποβλήθηκε στην Τσαριτσάνη.
Για τον Άκη Σουλίδη, παρότι δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του στον ώμο (τράβηγμα πρώτου βαθμού στην κλείδα), προπονείται κανονικά αν και δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο εκατό τοις εκατό το πρόγραμμα, καθώς ήταν προσεκτικός με το πρόβλημα που προέκυψε. Αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.
*Όσον αφορά στον Οικονόμο, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τιμωρημένοι με κάρτες Τσιανάκας, Καραγιάννης, Λεβνάιτς όπως επίσης και ο τραυματίας Νούσιας.
Χθες το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα, ενώ για ένα εικοσάλεπτο περίπου έγινε και οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Για μια ακόμη φορά ο προπονητής κ. Καλτέκης επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τονιζοντάς τους ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν μεγαλύτερες δυσκολίες από τα θεωρούμενα ως ντέρμπι, διότι ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα και θα αγωνισθεί χωρίς πίεση και άγχος.
Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Μπαλής που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στους δυο εντός έδρας αγώνες που θα ακολουθήσουν με Τηλυκράτη Λευκάδας και Δόξα Κρανούλας, αντίστοιχα.
*Σήμερα οι δυο ομάδες θα ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους και θα ανακοινωθούν οι αποστολές από τους προπονητές Γιώτη Σταματόπουλο (Τυρνάβου 2005) και Γιώργο Καλτέκη (Οικονόμου).
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΛΙΑ»
Σε δηλώσεις του για τον αγώνα που προηγήθηκε με τον Οικονόμο και γι΄αυτόν που ακολουθεί αύριο με τον Βατανιακό, ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Γιώτης Σταματόπουλος σε δηλώσεις που έκανε, επισήμανε τα εξής: «Φυσικά μετά τον αγώνα στην Τσαριτσάνη, υπήρχε μια απογοήτευση και πικρία σε όλους για το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο ηττηθήκαμε και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που έδειξε η ομάδα. Αυτό που έλειπε ήταν το πάθος στις προσωπικές μονομαχίες, αν και όταν θέλεις να κάνεις το βήμα παραπάνω, σε τέτοια ματς πρέπει να παίρνεις αποτέλεσμα. Ξέρουμε όλοι ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να έχεις πάντα παρά πολύ καλή απόδοση και να το συνδυάσεις αυτό με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε, αν και ισοφαρίσαμε με ένα πάρα πολύ όμορφο γκολ. Δεχτήκαμε δυο παρόμοια γκολ από αράουτ που ξέρουμε ότι είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του αντιπάλου, κι όμως σε αυτές τις φάσεις μας έλειπε η συγκέντρωση, το πάθος και η θέληση.
Παρότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα, θα πρέπει να συμπληρώσουμε πως στο ποδόσφαιρο πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και αναφέρομαι στο πέναλτι που δικαιούταν η ομάδα στο 93' γιατί φαίνεται καθαρά πως η μπάλα βρήκε το χέρι του παίκτη της Τσαριτσάνης. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως, γι΄ αυτό και αναλύσαμε πάρα πολύ το παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις τόσο στους εαυτούς μας όσο και στον κόσμο που βρέθηκε για ακόμη μια φορά κοντά στην ομάδα.
Περιμένουμε αύριο έναν αντίπαλο που μάχεται από το ξεκίνημα της χρονιάς για κάθε βαθμό στον αγωνιστικό χώρο για να παραμείνει στην κατηγορία. Έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί με πάθος και μεγάλη θέληση, αφού σκοπό έχει να αποσπάσει κάτι από την έδρα μας. Είδαμε ότι τέτοιες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Μέγας Αλέξανδρος, αφήνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούν για πολλά.
Εμείς από τη μεριά μας, έχουμε κάθε λόγο και πρέπει να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς εδώ στον Τύρναβο. Ο πρώτος λόγος, είναι το γεγονός πως θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε την Κυριακή στην Τσαριτσάνη και ο δεύτερος λόγος, είναι ο στόχος που θέσαμε μαζί με τους παίχτες, που δεν είναι άλλος από το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Ο αντίπαλος προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς κέρδισε 4-0 στην προηγούμενη αναμέτρηση, κάτι που δείχνει πως έρχεται με καλή ψυχολογία και θα πρέπει να είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.
Εύχομαι και ελπίζω, παρόλο που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην προηγούμενη αναμέτρηση, ο κόσμος να βρεθεί για ακόμη μια φορά κοντά μας και να μας βοηθήσει με τη στήριξή του, για να ξεπεράσουμε την αγωνιστική κοιλιά που κάναμε τους τελευταίους δύο αγώνες».
Επίσης ο κ. Σταματόπουλος ευχαρίστησε τον προπονητή της Δόξας Αργυροπουλίου Κώστα Κολομητρούση για το φιλικό της περασμένης Πέμπτης στον Τύρναβο, ευχόμενος τα καλύτερα στον αυριανό τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με τον Αμπελωνιακό.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 19ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν αύριο και ώρα 17:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
*Γάζωρος-Αναγέννηση Σερρών: Σωτηριάδης Χαρ.(Λασιθίου), Πελετίδης Χρ., Νατσιόπουλος Δημ.(Μακεδονίας), 4ος Πρασατζής Δημ.(Δράμας), παρ.Τελίδης Ηλίας(Καβάλας)
*Νίκη Βόλου-Καλαμαριά: Σταθόπουλος Σπ., Δημόπουλος Μιχαήλ(Δυτικής Μακεδονίας), Πετρίδης Γεωργ.(Χίου), 4ος Αντωνίου Κων/νος(Αθηνών), παρ.Χριστοδούλου Αναστ.(Ημαθίας)
*Τύρναβος 2005-Βατανιακός: Μανιώτης Δημ., Σπυρόπουλος Παντ., Μαυρουδής Ιωανν.(Ανατ.Αττικής). 4ος Τσέτσιλας Κων/νος(Γρεβενών), παρ.Κοντονίκας Γεωργ.(Καρδίτσας)
*Α.Ε.Π.Ηρακλής-Δόξα Κρανούλας: Τσαμούρης Αλ., Χαλβατζάκος Παν.(Πειραιά), Λάκης Κων/νος(Λάρισας), 4η Τσιοφλίκη Ανδρομάχη(Λάρισας), παρ.Πέτρος Δροσινός(Χαλκιδικής)
*Αετός Σκύδρας-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Χαλβατζάκος Στυλ., Τριάντος Χρ., Τσιγγινές Χρ.(Θεσσαλίας), 4ος Τζοφώλης Αριστ.(Τρικάλων), παρ.Στεφανίδης Χαρ.(Καστοριάς)
*Ηράκλεια-Τηλυκράτης: Γρατσάνης Ευαγγ., Νταλούκας Θεοδ.(Τρικάλων), Τίκας Ευαγγ.(Καρδίτσας), 4ος Κωνσταντινίδης Δημ.(Καβάλας), παρ.Προδαφίκας Αποστ.(Μακεδονίας)
  
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass