ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΙΣΤΑΣ ΕΦΗΒΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Μετάλλια για τον Ποδηλατικό ΓΣ Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2012 23:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:24
Με μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων – Παίδων - Κορασίδων που έγινε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών από 19 εως και 22 Απριλίου.
Για ακόμη μια φορά οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφού ήταν σε συγκομιδή βαθμών οι καλύτεροι τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα μάλιστα ο Λαρισινός σύλλογος ανακοίνωσε πως: «Στις κατηγορίες Κορασίδων ο Σύλλογος συμμετείχε με τις αθλήτριες Τσοπούρογλου Σοφία και Βαρεταίου Χρυσάνθη οι οποίες αγωνίστηκαν σε 4 αγωνίσματα η κάθε μια και κατάφεραν η Τσοπούρογλου Σοφία να πάρει 3 μετάλλια και μια 4η θέση και πιο συγκεκριμένα:
Στα 200μ ταχύτητας η Τσοπούρογλου Σοφία έλαβε την 4η θέση και η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 9η θέση.
Στο Σκρατς η Τσοπούρογλου Σοφία την 2η θέση και η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 8η.
Στα 500μ η Τσοπούρογλου Σοφία την 3η θέση και η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 10η.
Και τέλος στο ατομικό περσουΐτ η Τσοπούρογλου Σοφία την 3η και η Βαρεταίου Χρυσάνθη την 9η.
Στην κατηγορία Εφήβων στο ομαδικό Σπριντ αποτελούμενη από τους Ξεσφιγγούλη Παντελή, Καρλιώτη Άρη και Δοξαρά Ευάγγελο κατέλαβαν την 4η θέση ενώ αντιθέτως στο ομαδικό Περσουϊτ και με την προσθήκη του Καρλιώτη Αλέξανδρου κατέλαβαν την 3η θέση.
Στα αγωνίσματα αντοχής Σκρατς και Πόντων ο Δοξαράς Ευάγγελος κατέλαβε την 3η θέση και στο 2 αγωνίσματα.
Στο Κέιριν ο Ξεσφιγγούλης Παντελής κατέλάβε την 5η θέση.
Στο ατομικό Περσουΐτ ο Καρλιώτης Άρης κατέλαβε την 7η θέση και την 8η θέση ο Δοξαράς Ευάγγελος.
Και τέλος στα 1000μ ο Καρλιώτης Άρης έλαβε την 11η θέση και ο Ξεσφιγγούλης Παντελής την17η. Κάθε αθλητής είχε δικαίωμα να τρέξει στους Εφήβους 5 αγωνίσματα.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι αθλητές του Συλλόγου εντός του αγωνιστικού χώρου δεν είχαν τον προπονητή τους κ. Χίο Δημήτριο διότι στο συνέδριο που έγινε στις 19 Απριλίου και ώρα 13:00 ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Συλλόγου ο οποίος ήταν ο αρχηγός της αποστολής ότι τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό με απόφαση του Δ.Σ. που έγινε στις 18 Απριλίου με το κατηγορητήριο εξύβριση του προέδρου της ΕΟΠ χωρίς βέβαια να το γνωρίζει ο Σύλλογος. Έτσι ο προπονητής του Συλλόγου παρακολουθούσε τους αγώνες από την εξέδρα, παρόλα ταύτα οι αθλητές τις Λάρισας εισέπραξαν το χειροκρότημα των φιλάθλων για την εμφάνιση που έκαναν αφού σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν κατάφεραν είναι στα βάθρα των νικητών ή να βρίσκονται στους τελικούς των αγώνων.
Με τις επιτυχίες αυτές ο στόχος που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν για πλασάρισμα της ομάδος στις 5 πρώτες θέσεις είναι πλέον εφικτός. Επίσης την Κυριακή 22 Απριλίου σε διασυλλογικό αγώνα ΜΤΒ που έγινε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης ο Καρατσιβής Παναγιώτης στην Κατηγορία Μίνι πήρε την 1η θέση, η Δοξαρά Αθανασία την 6η, ο Δοξαράς Ευάγγελος του Γεωργίου την 9η και τέλος η Δοξαρά Μαρία-Ελένη την 18η. Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αθλητής του Συλλόγου μας Τσοπούρογλου Βασίλειος κλήθηκε για προετοιμασία στην Εθνική ομάδα Δρόμου των Ανδρών από 10 Μαΐου για να συμμετάσχει στο Γύρο Ελλάδος με τα χρώματα της Εθνικής που θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου και θα τελειώσει στις 20.
Το Δ.Σ. του ΠΓΣ Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για ανεβάσουν τον Σύλλογο ψηλά και να κάνουν περήφανη την πόλη μας. Επίσης ευχαριστεί τους 2 χορηγούς του Συλλόγου για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν στο Σύλλογο. Την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass