ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0

Την ήττα γνώρισε ο Αμπελωνιακός

* Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE 2

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2012 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Ιδ. ανταπόκριση
Με ήττα αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν στη Δ΄Εθνική ο Αμπελωνιακός, ο οποίος έχασε στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση η οποία πάνω στο... νήμα κέρδισε την άνοδο, με σκορ 4-0.
Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Αμπελωνιακός τον αγώνα και εν συνεχεία, ισορρόπησε η Αναγέννηση. Στο 15’ ο Δημόπουλος απέφυγε δυο αμυντικούς από τα αριστερά και από τη κλειστή γωνία με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα στο 22’ σε σέντρα του Αλεξανδρή, στην κεφαλιά του Κακαβίτση η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Στο 25’ ο Φαλάγγας από τα δεξιά, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπουρουτζίκα και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπουντούρης που αναδέιχθηκε και πρώτος σκόρερ στον όμιλο, πέτυχε το 2-0. Ο Αμπελωνιακός πήρε το κέντρο στη συνέχεια και η Αναγέννηση με αντεπιθέσεις, ήταν πάλι επικίνδυνη. Στο 36’ λοιπόν ο Μπουντούρης μετά από συρτή σέντρα του Φωτιαδη από τα δεξιά, με έξυπνο πλασέ στην απέναντι γωνία και σημείωσε το 3-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ σε δυνατό σουτ του Αλεξανδρή, ο Αναστασίου έβγαλε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 65’ ο Φαλάγγας τετ-α-τετ σούταρε άουτ και στο 67’ ο Μπουντούρης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω σε αμυντικό του Αμπελωνιακού. Στο 72’ ο Κομισόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην αντεπίθεση ο Φαλάγγας μετά από συρτή σέντρα του Μπουντούρη σαν «τρέιλερ» έκανε το 4-0. Στο τέλος είχαμε φιέστα από 3.500 φιλάθλους, που αποθέωσαν τους παίκτες και τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, για την άνοδο της ομάδας στην Football League 2.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.Λιαχούδης Γεωρ., Μερκενίδης Κυρ., Πατσιάς Αστ. (Μακεδονίας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ANΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.(Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Φωτιάδης, Φαλάγγας (84’ Μυργιώτης) , Κλάζογλου, Πέτρου, Κούρκουλας, Βράκας, Δημόπουλος (83’ Ντόβας), Μπουντούρης (88’ Γόρδιος) , Χατζηρίζος, Αθανασιάδης
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ(Τάκης Παραφέστας): Κατσίβελος, Ρόκα ,Δαλακώνης (59’ Φλέγγας), Μπουρουτζίκας, Γκόλτσος, Μπίκος Κούρος, Αλεξανδρής ,Κακαβίτσης, Χατζηλιόντας (68’ Κομισόπουλος), Φτίκας (46’ Συκιώτης)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass