ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (1-1)

Παρέμεινε στη Δ’ Εθνική ο Πυργετός

* ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗ (56’) ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ (62’)

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2012 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ιδανικό φινάλε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) χθες για τον Α.Σ. Πυργετού, ο οποίος κατέκτησε τον βαθμό που ήθελε κόντρα στον Α.Ο. Καρδίτσας (1-1) και παρέμεινε στην κατηγορία.
Σε μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη για τους «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου με προβλήματα τραυματισμών, πολλή πίεση, άγχος και αρκετά άτυχα αποτελέσματα, η σωτηρία επιτεύχθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια και φυσικά η συμβολή του τεχνικού Γιάννη Αλεξούλη από την ημέρα που ανέλαβε, ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική.
Κατά την επιστροφή του λοιπόν χθες στη φυσική του έδρα καθώς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, ο Πυργετός κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε και πλέον αρχίζει από σήμερα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Το παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι, ήταν δυνατό και στο πρώτο ημίχρονο τρεις ευκαιρίες είχαν οι φιλοξενούμενοι, δυο με τον Κρανιώτη (11’, 39’) τα σουτ του οποίου απέκρουσε ο Μπρέλλας και μια κεφαλιά με τον Πάτρα (41’) που έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Πυργετός στο διάστημα αυτό προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, καθώς και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν πολύτιμος, απέναντι σε μια ομάδα που δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογική θέση της.
ΔΥΟ ΓΚΟΛ-ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη ζωντάνια στον αγώνα και στο 56’από σέντρα σουτ του Καρδιτσιώτη Σπύρου Γκουγκούδη ο γκολκίπερ Τρούκης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα παρά την προσπαθειά του κατέληξε στη δεξιά του γωνία και έγινε έτσι το 1-0.
Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 62’μετά από κόρνερ του Μεσιακάρη, ο Παππάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα και έκανε το 1-1.
Από κει και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και στο 75’ο Γκουγκούδης με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι από τον Τρούκη, πιεζόμενος όμως από αμυντικό της Καρδίτσας σούταρε τελικά άουτ και χάθηκε ευκαιρία για να γίνει το 2-1.
Στο 79’σε σουτ του Κουκούλη ο πολύ καλός χθες Κώστας Μπρέλλας μπλόκαρε την μπάλα, στο 83’προ του Τσατσαλίδη ο γκολκίπερ του Α.Ο.Κ. απέκρουσε την μπάλα και στο 87’σε σέντρα του Καραγιώργου ο Παππάς έπιασε το γυριστό σουτ, όμως ο πορτιέρο του Πυργετού δεν ανησύχησε και άφησε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο ρέφερι δεν άλλαξε το αποτέλεσμα και με την ισοπαλία αυτή ο Πυργετός που έκανε υπερπροσπάθεια τελευταία έμεινε στην κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Κ. που έδειξε στοιχεία καλογυμνασμένης ομάδας, τερμάτισε τελικά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Τσέλιος (84’), Ελευθεριάδης (90’)
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Πυργετό ξεχώρισαν οι Γκουγκούδης, Μπρέλλας, Μάγγος, Δούκας, ενώ και ο Τσατσαλίδης που πέρασε αλλαγή βοήθησε.
Καλύτεροι του Α.Ο.Κ. οι Παππάς, Τσιρογιάννης, Κρανιώτης, Κοντοβάς και Καραγιώργος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ.Μάστακα (Πελετίδης, Στάγκος) της Ένωσης Μακεδονίας.
Με δύο κίτρινες αποβλήθηκε στο 84’ο Τσέλιος του Α.Ο.Καρδίτσας και στο 90’ ο Ελευθεριάδης του Α.Σ. Πυργετού που είχε δεχθεί την πρώτη στο 36’.
Κίτρινη αντίκρισε και ο Ζαφειρίου των γηπεδούχων στο 23’της αναμέτρησης.
Στο 60’ σε σέντρα του Τσιρογιάννη από τα αριστερά, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Φιλιππούλη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης): Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Φιλιππούλης, Δούκας, Μαντζαφούλης, Κουρδής, Λούγκος (80’ Κωστούλας), Ζαφειρίου (69’Καρλιάμπας), Μπαρούτας (57’Τσατσαλίδης), Μάγγος, Ελευθεριάδης.
Α.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τάσος Γκουτζίδης): Τρούκης, Καραγιώργος, Τσέλιος, Πάτρας, Κουκούλης, Γκόλιας, Κοντοβάς (90’+1 Καλουδιώτης), Παππάς, Κρανιώτης, Μεσιακάρης, Τσιρογιάννης (78’Κόκκινος)
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(22η αγωνιστική)
Α.Σ. Πυργετού-Α.Ο.Κ. 1-1
Μουζάκι- Αλμυρός 0-3
Νέα Αγχίαλος – Π.Ο.Ε. 1-0
Ταυρωπός- Λιανοκλάδι 0-3
Αναγέννηση Κ.- Αμπελωνιακός 4-0
Καμένα Βούρλα- Βελούχι 2-2
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αναγέννηση Κ.       53-18 51-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
- - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Α.Ο.Κ         35-15 48
3. Π.Ο.Ε         39-19 46
4. Αμπελωνιακός      34-13 44
5. Λιανοκλάδι 26-19 37
6. Α.Σ.Πυργετού        37-20 36
.......................................
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
7. Βελούχι      36-28 33
8. Νέα Αγχίαλος        22-29 21
9. Αλμυρός    16-23 21
10.Μουζάκι    19-45 15
11.Ταυρωπός            15-50 10
12. Καμένα Βούρλα 14-67 10
* Ο Πύρασος έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass