ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΝΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Φιλική ήττα γνώρισε η ΑΕΛ

* Καλή στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο η εικόνα της δεν ήταν η αναμενόμενη

Δημοσίευση: 18 Απρ 2015 14:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Αιγίνιο, η ΑΕΛ  έχασε από τον τοπικό Αιγινιακό με σκορ 4-1.

Στο πρώτο μέρος οι «βυσσινί» είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και γενικά η εικόνα τους έδειχνε ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενόψει των πλέι οφ της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Στην επανάληψη όμως και κυρίως μετά το 70΄η ΑΕΛ έχασε τη ζωντάνια που είχε και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν, δεν υπήρχε συνοχή ενώ οι παίκτες έκαναν αρκετά λάθη.

Αυτή η εικόνα προβλημάτισε όχι μόνο την τεχνική ηγεσία αλλά και τους λιγοστούς φιλάθλους της λαρισινής ομάδας που πήγαν εκδρομή στην πόλη της Πιερίας, όμως περίμεναν σίγουρα μια καλύτερη παρουσία διότι η ΑΕΛ και στα φιλικά με το όνομα που έχει, δεν πρέπει να χάνει και μάλιστα με τέτοιο σκορ.

Μόλις στο 7΄ο Γιάντσης από αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, πετάχτηκε  στην πορεία της μπάλας ο Μπόγιοβιτς και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα στο 15΄ ο Λιόλιος με τον Μπερντέν μπερδεύτηκαν, εκεί πετάχτηκε  ο  Μπόγιοβιτς αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Τόλιου και έτσι χάθηκε σημαντική ευκαιρία για το 0-2.

Με τη συμπλήρωση του ημίωρου ο Μελισσάς ανέτρεψε τον Αχαλινόπουλο και ο  Μπονίγια με εύστοχο  χτύπημα  πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο  οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 74΄, ο Γουέλκμαν έβγαλε μπαλιά στον Ρίκκα και αυτός με πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 80΄από πάσα του Πόποβιτς ο Μπονίγια με δυνατό σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 3-1 για τον Αιγινιακό και στο 89’ από κοντά ο Παμλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία  να μειώσει σε 3-2, για τους «βυσσινί».

Και αμέσως μετά στο 90΄, ο Πόποβιτς από το κέντρο του γηπέδου με κούρσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, είδε δεξιά του τον Κυνηγόπουλο, αυτός τροφοδότησε τον Πέντα και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

 

 

 

 

 

 

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Νατσιόπουλος(Μακεδονίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος(46΄Μένκα-80΄Φαρμάκης), Αχαλινόπουλος(65΄Αραμπατζής), Μπερντέν(46΄Μπάρος), Γιατζιτζόγλου(46΄Ρίκκα), Λιόλιος(83΄Ιτσιος), Ζούρκος(65΄Πόποβιτς), Πολύζος(80΄Δερμιτζόγλου), Φαμπίνιο(46΄Κυνηγόπουλος), Αντρέ(65΄Πέντα), Μπονίγια, Καζάκης(46΄Γουέλκμαν)

ΑΕΛ(Σούλης Παπδόπουλος): Αποστολίδης(66΄Μπαλασάκης), Καρανίκας(86΄Μουλόπουλος), Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Μπανούσης(60΄Ενγκεσάν), Σίλβα(80’ Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας(70΄Κρίστοβιτς), Ελιομάρ(46΄Σερτζίνιο), Μπόγιοβιτς(46΄Πινδώνης), Γιάντσης(76΄Παμλίδης).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass