ΠΑΡΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ,Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ 7-0 ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Ηταν μέχρι να μπει το πρώτο…

Δημοσίευση: 29 Απρ 2012 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Παίζοντας μονότερμα σε όλο σχεδόν τον αγώνα, ο Α.Σ. Πυργετού συνέτριψε χθες τον ουργαό Α.Ο. Καμένων Βούρλων με 7-0 και χρειάζεται πλέον ένα βαθμό στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Α.Ο. Καρδίτσας για να εξασφαλίσει 100% την παραμονή του στην Δ΄ Εθνική. Παρά το γεγονός, ότι, από την έναρξη του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αλεξούλη «εγκαταστάθηκαν» στην περιοχή των φιλοξενουμένων δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι το 44΄, οπότε ο αρχηγός Μάγγος «μίλησε» με διαγώνιο σουτ ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό εξ επαφής ο Μπαρούτας έγραψε το 2-0.
Στην επανάληψη, οι «βυσσινί» ήταν καταιγιστικοί και πέτυχαν στο 50΄ το 3-0 με σουτ του Μπαρούτα, στο 53΄ το 4-0 με τον Κωστούλα εξ επαφής, στο 61΄ το 5-0 με τον Λούγκο (με την ακούσια βοήθεια του Β. Τσάρα) στο 71΄ το 6-0 με τον Μάγγο (το ωραιότερο γκολ με σουτ από 35 μέτρα που «έγλειψε» τη συμβολή των δοκών) και το τελικό 7-0 στο 72΄ με τον Τσιαλέμη εξ επαφής. Οι νικητές «σημάδεψαν» και δύο φορές τα δοκάρια (3΄ Μπαρούτας, 36΄ Μάγγος).
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι ήλθαν με ένδεκα παίκτες στην αποστολή τους, ενώ από το 29΄ και μετά λόγω τραυματισμού του Κλαπαστή έμειναν αναγκαστικά με δέκα στον αγωνιστικό χώρο.
Εύκολο ήταν το έργο του Κοζανίτη διαιτητή Σταύρου Τσιμεντρίδη και των βοηθών του Αστέριου Σύκου - Ευαγγελίας Γκέκα.
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Αν. Κουρδής, Γκουγκούδης (56΄ Τσατσαλίδης), Φιλιππούλης, Καρλιάμπας, Μουτζαφούλης, Γ. Κουρδής (63΄ Νάστας), Λούγκος, Ζαφειρίου, Μπαρούτας (56΄ Τσιαλέμης), Μάγγος, Κωστούλας.
Α.Ο. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ: Λιόλιος, Δ. Τσάρας, Β. Τσάρας, Τετριμίδας, Μαραζόπουλος, Μπατσογιάννης, Καραγεώργος, Παπαευθυμίου, Κλαπαστής, Ν. Τσάρας, Τσίντζας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass