ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (17:00)

Ραντεβού με την ιστορία για τον Π.Ο.Ε.

* ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ * ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2012 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές ζει η Ελασσόνα, όπου ο Π.Ο.Ε. έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της πόλης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει μόνο νίκη για να βρεθεί σχεδόν «αγκαλιά», με την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Οι τελευταίες εξελίξεις άλλαξαν το κλίμα και την ψυχολογία στην ομάδα, υπάρχει συσπείρωση ενώ και ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, καθώς βλέπει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις μέσα από μια σκληρή μάχη, να επιτευχθεί ο φετινός στόχος.
Δυο αγωνιστικές λοιπόν πριν πέσει η αυλαία στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. υποδέχεται στο…ματς της χρονιάς μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες στη σύνθεσή της, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο.
Πάνω από 1.500 φίλαθλοι αναμένεται να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ωθήσουν τους παίκτες στην πολυπόθητη νίκη.
Ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής προετοίμασε εντατικά όλη την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές και είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχε και ο Αλέξης Παγκαρλιώτας, παρ’ ότι έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς πριν από 22 ημέρες!
Χθες η ομάδα αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο «Χάμος» στην Ελασσόνα και συνεχώς ο κόσμος ενθαρρύνει τους παίκτες για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι.
Απόντες θα είναι μόνο οι Φλίγκος, Ρόππας και Χατζηβαλσάμης, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
*Ο Π.Ο. Ελασσόνας, ευχαριστεί τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλη Κόκκαλη, για την οικονομική ενίσχυση, που πρόσφερε στην ομάδα.
*Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Αμπελωνιακός, ο οποίος θα αγωνισθεί στο Λιανοκλάδι με τον Αγρότη που «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και στο σημερινό θα παίξει για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζει να ελπίζει.
Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ αυτή την καλή εικόνα θέλει να κρατήσει στις δυο αυτές τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Και ο καλός εαυτός του Αμπελωνιακού τον έχει οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχιών, με την καθοδήγηση του Τάκη Παραφέστα που δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που τόσο στην έδρα του όσο και μακριά από αυτήν πέτυχε σημαντικές νίκες.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές καλούνται να παίξουν σοβαρά, πειθαρχημένα και χωρίς άγχος, με την ίδια πετυχημένη συνταγή.
Από αγωνιστικής πλευράς, θα απουσιάσει μόνο ο Μπίκος λόγω καρτών, καθώς ο Κακαβίτσης που απουσίαζε στην Αθήνα επέστρεψε και συμμετείχε σε μια προπόνηση, δείχνοντας ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.
* Στο Μακρυχώρι με την ουραγό ομάδα των Καμένων Βούρλων θα παίξει ο Α.Σ.Πυργετού και λογικά δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος καθώς στον αγώνα του πρώτου γύρου η λαρισινή ομάδα είχε υποχρεωθεί σε ισοπαλία με σκορ 1-1 και χρειάζεται στη σημερινή αναμέτρηση να δείξει την πρέπουσα σοβαρότητα.
Αγωνιστικά, ο προπονητής Γιάννης Αλεξούλης δεν υπολογίζει τους Γκαμπέτα, Ελεθεριάδη που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, τους τραυματίες εδώ και καιρό Προβίδα, Τριτάρη και τον Γρηγορίου που για προσωπικούς λόγους βρίσκεται στην Κύπρο.
Ενδεχομένως να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Μπαταβάνης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
*** Οριστικά στον Πυργετό θα διεξαχθεί το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Α.Ο. Καρδίτσας την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 17:00 καθώς δόθηκε το «ΟΚ» για τη χρησιμοποίησή του μετά τις εργασίες που αποπερατώθηκαν.
Μάλιστα υπήρχε η σκέψη να γινόταν και το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Κάτω Ολύμπου, όμως επειδή μεσολαβούν μόλις τέσσερις ημέρες για τον επόμενο αγώνα, αποφασίσθηκε από τους αρμοδίους να παίξει ο Πυργετός με τα Καμένα Βούρλα στο Μακρυχώρι.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 21ης ημέρας στον 4ο όμιλο που αρχίζουν στις 17:00 και οι διαιτητές, έχουν ως ακολούθως:
* Πυργετός- Καμένα Βούρλα: Τσιμεντερίδης Στ., Σύκος Αστ., Γκέκα Εαγγ. (Κοζάνης), παρατ. Φορτούνας Λεων. (Θεσσαλίας)
* Καρδίτσα- Μουζάκι: Μπούμπουρη Κων/να, Κολοκώτσιος Λάμπ., Γαλήνης Ηλ. (Ευρυτανίας), παρατ. Κωνσταντέλος Ιωάν. (Θεσαλλίας)
* Βελούχι- Πυρασός: Αθανασίου Χαρ., Παππάς Στέφ., Μπουντούρης Ιωάν. (Άρτας), παρατ. Κοντονίκας Γεώρ. (Καρδίτσας)
* Αλμυρός- Ταυρωπός: Αγγελούλης Χρ., Τσαπράζης Απ., Οικονόμου Παναγ., (Λάρισας), παρατ. Τσουντσιούρας Σεραφ. (Φθιώτιδας)
* ΠΟΕ- Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσιαύτης Αριστ. (Άρτας), Καλφόγλου Γεώρ. (Θεσπρωτίας), Πασχάλης Γεώρ. (Ηπείρου), παρατ. Σιδηρόπουλος Φ. (Καστοριάς)
* Αγρότης Λιανοκλαδίου- Αμπελωνιακός: Γρατσάνης Ευάγ. Νταλούκας Θεόδ, Μανάσης Μιχ. (Τρικάλων), παρατ. Σακαρίκος Θωμ. (Θεσσαλίας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 20 αγώνες)
1.Π.Ο.Ε.          39-16   46
- - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Αναγέννηση Κ.       47-18   45
3. Αμπελωνιακός        33-7     44
4. Α.Ο.Κ.        32-14   44
5. Πυργετός     29-19   32
6. Λιανοκλάδι . 21-18 31
- - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Βελούχι       31-25 29
8. Νέα Αγχίαλος         20-26   18
9. Μουζάκι      19-40   15
10. Αλμυρός   9-23     15
11.Ταυρωπός 15-43   10
12. Καμένα Βούρλα                12-58   9
* Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass