ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Δοκιμάζεται η ενδεκάδα των play out

* Ανακοίνωσε την πώληση των διαρκείας η ΠΑΕ Τύρναβος

Δημοσίευση: 18 Απρ 2015 12:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στους αγώνες των play out, θα δοκιμάσει αύριο ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Αποστόλης Χαραλαμπίδης, στην φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 17:00.

Οι «κυανέρυθροι» περιμένουν να ορισθούν οι αγώνες των play out, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσουν γι΄ αυτό εκτός από το φιλικό με τους «ερυθρόλευκους», επιδιώκουν να παίξουν ένα ακόμη ματς την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση όσο πιο νωρίτερα ξεκινήσουν οι συγκεκριμένοι αγώνες, τόσο και καλύτερα θα είναι για τους παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας, που προετοιμάζονται με την προϋπόθεση να αρχίσει το μίνι αυτό πρωτάθλημα στις 26 Απριλίου.

Αν αυτό δεν γίνει και τα play out αρχίσουν όπως φημολογείται στις 3 Μαΐου, τότε πιθανότατα να γίνονται και αγώνες εκτός της Κυριακής και εμβόλιμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες χρειάζεται να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και να κάνουν προσωπικές θυσίες, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ PLAY OUT

Εν τω μεταξύ, από την ΠΑΕ Τύρναβος έγινε γνωστό τι θα ισχύσει με τα διαρκείας για τους αγώνες στο στάδιο Αλκαζάρ και σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 ανακοινώνει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας play out Football League ΟΠΑΠ, για την σεζόν 2014-2015. Στο «μαραθώνιο» πρωτάθλημα της Football League η Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 δημιουργεί τα μίνι εισιτήρια διαρκείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της. Η αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση για την ομάδα του Τυρνάβου για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η τιμή του διαρκείας στα επίσημα ορίζεται στα 50ευρώ, ενώ το κανονικό εισιτήριο θα πωλείται στα 15ευρώ ανά αγώνα. Η συσπείρωση του κόσμου, θα είναι η κινητήριος μοχλός, σε αυτή τη προσπάθεια να παραμείνει η ομάδα στην Football League».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass