ΑΠΈΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ (0-0)

Παλικαρίσια ισοπαλία ο Οικονόμος

* ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗ ΣΙΑΓΟΝΑ-ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΣΚΑΣ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2012 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:19
Μια αρκετά δυνατή, αγγίζοντας τα όρια του σκληρού, αναμέτρηση ανάμεσα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και τον Οικονόμο διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League 2, με ισόπαλο (0-0) το τελικό αποτέλεσμα.
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι με την ομάδα της Τσαριτσάνης να έχει περισσότερη κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, επιδιώκοντας το γκολ και τους γηπεδούχους να παίζουν σκληρά, προσπαθώντας να αναστείλουν τις προσπάθειες των παικτών του Γ. Καλτέκη, που πάλεψαν μεν, δεν εκμεταλλεύτηκαν όμως στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ποδοσφαιριστή του Οδυσσέα Καρυπίδη.
Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων μετέβαιναν στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Καρυπίδης γρονθοκόπησε τον αμυντικό της Τσαριτσάνης Τσιανάκα, ξαπλώνοντάς τον στο έδαφος, μια ενέργεια απαράδεκτη.
Μετά από ώρα και αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τους βοηθούς του, έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Οδυσσέα Καρυπίδη, όταν εκείνος βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του.
Δημιουργήθηκε προς στιγμή φασαρία με τους φιλάθλους της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται έντονα στην απόφαση του διαιτητή καθώς επίσης το ματς καθυστέρησε κατά 10 λεπτά της ώρας να επαναληφθεί.
Στο δεύτερο μέρος ατόνησε ο αγωνιστικός ρυθμός του παιχνιδιού, το οποίο ωστόσο σκλήρυνε από την πλευρά κυρίως των γηπεδούχων, οι οποίοι επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να καλύψουν το κενό του αποβληθέντα συμπαίκτη τους.
Η Τσαριτσάνη είχε δοκάρι στο 71’ με κεφαλιά που έπιασε ο Οικονόμου ύστερα από φάουλ του Νικούλη, καθώς απέκρουσε αρχικά την μπάλα ο τερματοφύλακας, καταλήγοντας αυτή στη συνέχεια σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δοκάρι στο 90’ όταν ο Μπασιούκας επιχείρησε δυνατό μακρινό σουτ και η μπάλα αποκρούστηκε αρχικά από το οριζόντιο δοκάρι και χτυπώντας στη συνέχεια στο έδαφος, απομακρύνθηκε τελικά από την εστία του Πίτκα.
Άλλες καλές φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε για τον Οδυσσέα στο 6’ με σουτ του Τάσιου, το οποίο κατέληξε άουτ ενώ από τον Οικονόμο απείλησαν οι Κουλτσιάκης στο 10’, Λεβνάιτς στο 21’, Τσιανάκας στο 24’, Παλάσκας στο 45’ και Νικούλης στο 79’, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.
Πολλοί ήταν οι τραυματισμοί και οι καθυστερήσεις στον αγώνα, τηρώντας ο διαιτητής δύο λεπτά επί πλέον χρόνο καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος και τέσσερα στο δεύτερο.
Περίπου 200 θεατές παρακολούθησαν τη σκληρή αναμέτρηση, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν και 30 Τσαριτσανιώτες.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Μολιχιτούδης Σταμάτης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ. Νικολαΐδη Κων/νο και Κούλα Χουσεϊν επίσης του συνδέσμου Μακεδονίας. Τέταρτος ο κ. Κιγιτζής Ενκίν (Θράκης). Κίτρινη κάρτα έδειξε ο διαιτητής στον Χατζάκο από την ομάδα της Αναγέννησης, ενώ από τον Οικονόμο στους Καραγιάννη, Γκαραγκούνη, Νικούλη, και Παλάσκα.
Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Καρυπίδη του Οδυσσέα Αναγέννησης για το εκτός φάσης χτύπημα που επέφερε στον ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Τσιανάκα.
Μετά το παιχνίδι, τόσο ο Τσιανάκας με τραύμα στη σιαγόνα καθώς και ο Παλάσκας με σκίσιμο στην κεφαλή, μεταφέρθηκαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Γκαγκάς, Λαμπερνάκης, Καρυπίδης, Χατζάκος, Κόλιντς, Πούπης, Κεφαλάς (58’Ζάντσιος), Μπασιούκας, Ξανθόπουλος (77’Μαγγανάς), Τάσιος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Γκαραγκούνης, Φλώρος, Τσιανάκας (λ.τ. 46’Οικονόμου), Λεβνάιτς, Μπαλής, Νικούλης, Μπανούσης (60’ Βούλγαρης), Κουλτσιάκης (63’ Παπαϊωάννου), Παλάσκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass