ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με τη σκέψη… στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοσίευση: 21 Απρ 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:19
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η κινητοποίηση των φιλάθλων της Ελασσόνας και της γύρω περιοχής, για να «τρέξει» το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η προχθεσινή μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο «Αλκαζάρ» φιλάθλων – φορέων – παραγόντων, με την παρουσία και των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας του Π.Ο. Ελασσόνας, έδειξε ξεκάθαρα πως ο κόσμος θα στηρίξει την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής ομάδα του Π.Ο.Ε., το αμέσως επόμενο διάστημα, σε συνδυασμό και με τις πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις.
Στην προχθεσινή διαδικασία, παρόντες ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελασσόνας (Κ.Ε.Δ.Ε.) κ. Αθαν. Ζιώγας (που εκπροσωπούσε και τον απουσιάζοντα δήμαρχο κ. Γ. Πασχόπουλο), ο αντιδήμαρχος κ. Χαρ. Τσιουβελακίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημ. Έξαρχος και Ι. Δραγατσίκης, οι παλιοί πρόεδροι του Π.Ο.Ε. κ. Κ. Φώλλας, Κ. Σιδερόπουλος, Δ. Γεωργούλας, οι προπονητές κ. Αλέξης Αλεξανδρής, Παναγ. Νάσης, Θανάσης Κυριλλίδης, Φάνης Τσέλιος, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Ελασσόνας κ. Φίλ. Πακάκης, και πολύς κόσμος.
Παίρνοντας τον λόγο ο προπονητής κ. Αλέκος Αλεξανδρής (…διαμένει στην πόλη της Ελασσόνας), και απευθυνόμενος στον κόσμο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τράβηξαν μεγάλο αγώνα, ιδίως τον τελευταίο καιρό. Έδειξαν όμως ότι σέβονται και τιμούν τον τόπο που τους φιλοξένησε, την Ελασσόνα. Κάποιοι πήδηξαν από το καράβι. Πρέπει ο κόσμος της Ελασσόνας να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, χωρίς να έχουν απαιτήσεις. Όλοι μας θέλουμε να βγει η ομάδα. Ο Π.Ο.Ε. είναι πρώτος στη βαθμολογία και βέβαια έχει δικαίωμα στο όνειρο της Γ΄ Εθνικής. Η προσπάθεια επικεντρώνεται στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μέσα στην Ελασσόνα. Όποιος βοηθάει αυτή την ώρα, όπως μπορεί, τον Π.Ο.Ε., βοηθάει τον τόπο του, την Ελασσόνα. Αξίζουμε σαν τόπος…!».
Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα σεβαστό ποσόν χρημάτων, που ήδη συγκεντρώθηκε από οικονομικές προσφορές των φιλάθλων του Π.Ο.Ε., ενώ οι φίλαθλοι συνεχίζουν να προσφέρουν χρήματα (…παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία των εποχών που ζούμε), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις ολοκληρώθηκε η προχθεσινή συγκέντρωση στην Ελασσόνα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσέτρεξαν να καταβάλλουν τις πρώτες οικονομικές ενισχύσεις για τον Π.Ο.Ε. Ανάμεσά τους απλοί φίλαθλοι, επαγγελματίες, βιοπαλαιστές, φορείς, συνταξιούχοι, παλαιοί αθλητικοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές, κ.ά., ενδεικτικό της αγάπης που τρέφουν για την ομάδα της Ελασσόνας.
Στην προσωρινή επιτροπή που θα διαχειριστεί τα διοικητικά και τα οικονομικά, το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα, αγώνα που ουσιαστικά θα βγάλει και τον πρωταθλητή του Δ΄ ομίλου, για την ώρα, συμμετέχουν:
Ηλίας Παναγιωτίδης, Γιάννης Δραγατσίκης, Γιώργος Μπούτζιος (διαχειριστής οικονομικών), Κώστας Σιδερόπουλος, Χρήστος Θεοχάρης, Νεκτάριος Παπαδάκης, Λάζαρος Κόσσυβας, Νίκος Βίτκος, Θανάσης Λυγούρας, Νίκος Μπαγιώτας και Ανδρέας Τάξος.
Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Π.Ο.Ε. για το καθοριστικό παιγνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στην Ελασσόνα. Μάλιστα, τις τελευταίες τρεις ημέρες οι προπονήσεις γίνονται με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί στα ποδοσφαιρικά «δρώμενα» της Ελασσόνας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Π.Ο.Ε.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass