ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΗΣ 3ης ΜΕ 4-1

Θριαμβευτική πρόκριση της 4ης Περιφέρειας

* ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2012 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
Με εντυπωσιακό τρόπο η αντιπροσωπευτική ομάδα παίδων της 4ης Περιφέρειας (Θεσσαλία και Πιερία) επιβλήθηκε χθες στη Νέα Έφεσο της 3ης (Δυτικής Μακεδονίας) με 4-1 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της 11ης Περιφέρειας (Κρήτη), σε αγώνα που από την ΕΠΟ προγραμματίζεται να διεξαχθεί - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στο στάδιο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή 13 Μαΐου.
Η χθεσινή αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, αλλά η επανάληψη επιφύλαξε αρκετές συγκινήσεις, καθώς στο 45’ με απευθείας φάουλ ο Αλεξανδρής άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλούς και ακολούθησε η άμεση ισοφάριση με τον Γεωργιάδη (48’). Από εκεί και μετά «μίλησε» η εκτελεστική δεινότητα του Μαγγίνη, που πέτυχε χατ-τρικ (61’, 64’ και 80’+3’) με το 2-1, πάντως, να αποτελεί «προσφορά» του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Κώστα Μηλιάδη και των βοηθών του Ηλία Παπαδόπουλου, Δημήτρη Παπακύπη.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Σαΐνης, Τσιαφίτσας, Τάτσιος (54’ Μπαντής), Κοκώνης, Καραμπάλιος, Αλεξανδρής (72’ λ.τρ. Λαζαρίδης), Αλεξίου, Στατήρης, Μαγγίνης, Χατζής, Μάστορας (41’ Ζήσης).
3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Ανδρεόπουλος, Πιλικίδης, Γρίβας, Χατζηγεωργίου, Λιάμης, Φαχαντίδης, Κεσίδης (65’ Σαμαράς), Παπουτσίδης, Γεωργιάδης, Κύρου (69’ Μπουρδάνος), Κωτσόπουλος (58’ Ρούσης).
* Από λαρισαϊκής πλευράς το «παρών» στον αγώνα έδωσαν - πέρα από τον αρχηγό αποστολής Γιάννη Βλάγκα - ο άλλοτε πρόεδρος και νυν σύμβουλος της ΕΠΣΛ Μιχάλης Παπαγεργίου μαζί με τους ενωσιακούς προπονητές Τάσο Μπεριτζά, Ηλία Σελιώνη. Παρόντες ήταν, φυσικά, και αρκετοί γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.
* Έξι παίκτες εκπροσώπησαν τη Λάρισα στην ενδεκάδα του ημιτελικού και συγκεκριμένα οι Αλεξίου (Δόξας Βλαχογιαννίου - αρχηγός), Τάτσιος (Μαχητής Τερψιθέας), Καραμπάλιος (Δευκαλίωνα Κρανέας), Στατήρης (Άρης Λάρισας), Μαγγίνης (ΑΕΛ 1964), Χατζής (Ακαδημία Πλίτση), ενώ ο έβδομος Μπαλογιάννης (Χειμάρρου Μαρμαρίνης) ήταν στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί.
* Ενισχυμένη ήταν η παρουσία της ΕΠΟ τόσο σε διοικητικό όσο και προπονητικό επίπεδο, καθώς στο ενωσιακό γήπεδο της Πιερίας βρέθηκαν οι σύμβουλοι Νίκος Προύντζος, Χρήστος Σάββας και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Γεωργιάδης, Λεωνίδας Βόκολος, Κώστας Τσάνας. Σε ρόλο «σκάουντερ» βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι Νίκος Βαμβακούλας, Κώστας Λαγωνίδης. Όλοι τους έτυχαν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας από την οικοδέσποινα Ένωση και τον πρόεδρό της Αντώνη Παπαπετρίδη.
* Στον δεύτερο ημιτελικό (σε επίπεδο Νέων) που έγινε χθες, η 9η Περιφέρεια (Πελοπόννησος) νίκησε με 4-2 την 11η (Κρήτη) και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την 7η (Αττική).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass