ΧΘΕΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις

*ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2012 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά την ολιγοήμερη άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005 και του Οικονόμου Τσαριτσάνης για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις ημέρες του Πάσχα, επέστρεψαν χθες το απόγευμα στις προπονήσεις και ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για τους κυριακάτικους αγώνες της Football League 2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Και οι δυο εκπρόσωποι του λαρισινού ποδοσφαίρου πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία έως τώρα και βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.
Ευχής έργον ο ένας από τους δυο και γιατί όχι και οι δύο, να καταφέρει να ανέβει στη μεγαλύτερη κατηγορία, κάτι που θεωρείται αναμφισβήτητα πάρα πολύ δύσκολο άλλά όχι όμως και ακατόρθωτο. Τα νέα από τις δυο ομάδες έχουν ως εξής:
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Συνεπέστατοι φάνηκαν οι παίκτες του Τυρνάβου και στις υποχρεώσεις τους εκτός γηπέδων, καθώς η…ζυγαριά που τους περίμενε χθες λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση έδειξε ότι κανένας τους δεν ήταν υπέρβαρος και ότι έφαγαν με μέτρο τον οβελία.
Μετά τις ευχές του τεχνικού τους Γιώτη Σταματόπουλου έκαναν μια χαλαρή προπόνηση και από σήμερα θα ανέβουν οι στροφές, ενόψει του εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Μεγαλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Ένα παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγάλη μάχη για τη σωτηρία και δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία.
Παράλληλα για να έχει αξία και το μεγάλο διπλό που έκανε ο Τύρναβος στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή, πρέπει να κερδηθεί και το συγκεκριμένο παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Θανάσης Μάγγος που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (τέσσερις κίτρινες) στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Άκης Σουλίδης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε χθες, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Αναμένεται αύριο να δοκιμάσει στην προπόνηση και εάν δε νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του κ. Σταματόπουλου. Επιθυμία πάντως του ίδιου είναι να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Όλα βαίνουν καλώς στον Οικονόμο, καθώς οι παίκτες επέστρεψαν με πολλή διάθεση στις προπονήσεις και φέρονται αποφασισμένοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος να δώσουν σκληρή μάχη, προσδοκώντας να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης μετά τις ευχές τούς ζήτησε από δω και πέρα να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους, ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και παράλληλα να κάνουν υπερήφανους τους κατοίκους της ιστορικής κοινότητας, που ούτως ή άλλως είναι ευχαριστημένοι από τη φετινή εικόνα της ομάδας στην επαγγελματική κατηγορία.
Χθες σε ρυθμό προπόνησης μπήκαν και οι τραυματίες το τελευταίο διάστημα Καράμπελας και Κορομπίλιας, κάτι που σημαίνει ότι τα προβλήματα σιγά-σιγά μειώνονται για τον προπονητή Γιώργο Καλτέκη, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Κώστα Μπανούση, που δεν αγωνίσθηκε κόντρα στον Βατανιακό γιατί είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass