ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η επόμενη είναι... μεγάλη εβδομάδα

* ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
Του Κ. Γκιάστα
Η επόμενη θα είναι η… μεγάλη εβδομάδα για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας. Η ομάδα πόλο της πόλης φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και έφτασε η στιγμή που θα αρχίσει επιτέλους τους επίσημους αγώνες (καθώς για πρώτη φορά εφαρμόζεται το σύστημα των μικρών τουρνουά) μετά από μια σειρά συνεχόμενων φιλικών ματς.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη του Πάσχα θα κληθεί να παίξει κύπελλο στο Βόλο ενώ από την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Κέρκυρα για να δώσει τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.
ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΙΣΙΝΑ ΔΕΝ… ΕΧΟΥΜΕ
Ο προπονητής Κ. Γαλανόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αλλά δεν θα έχει… πισίνα. Και αυτό γιατί τη Δευτέρα του Πάσχα που θα βρίσκονται όλοι οι πολίστες στην Λάρισα δεν θα είναι ανοιχτό το κολυμβητήριο. Έτσι αναγκάζονται να πάνε στον αγώνα κυπέλλου στο Βόλο με μόνο μια προπόνηση που θα γίνει μία μέρα πριν το ματς ήτοι την Τρίτη.
Αγωνιστικά επιστρέφει από την Αγγλία ο τερματοφύλακας Θοδωρής Νούσιος, ο Μιμίδης από τη Χίο, ενώ είναι σε καλύτερη κατάσταση το χέρι του Κουλουκτσή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Στο Βόλο με τον ΟΥΚ θα παίξει την Τετάρτη ο ΝΟΛ. Συνολικά διεξάγονται 6 παιχνίδια για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε είναι το εξής:
Κολ. ΟΑΚΑ18.00Παναθηναϊκός – ΝΟ Χανίων
Κολ. Εθν. Πειραιά19.00Ολυμπιακός – ΝΟ Πατρών
Κολ. ΝΟΒ19.00ΝΟ Βουλιαγμένης – Εθνικός Πειραιά
Κολ. Ν. Ιωνίας Βόλου19.00ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας
Κολ. Ποσειδώνιο20.00Ηρακλής – ΠΑΟΚ
Κολ. Ν. Σμύρνης20.30Πανιώνιος – Παλαιό Φάληρο
Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες: ΝΟ Χίου – ΝΟ Καλαμακίου και ΝΟ Αργοστολίου – ΝΕ Πατρών, λόγω αποχώρησης των φιλοξενούμενων. Έτσι, προκρίνονται χωρίς αγώνα ο ΝΟ Χίου και ο ΝΟ Αργοστολίου.
Η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης (2 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕτην Τετάρτη 23 Απριλίου (13.00).
Για τη λαρισινή ομάδα το συγκεκριμένο ματς είναι μια καλή πρόβα πρωταθλήματος, καθώς αν προκριθεί γνωρίζει πως θα παίξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με ομάδα Α1 Εθνικής και η διαφορά δυναμικότητας αν μη τι άλλο είναι μεγάλη.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Τα σπουδαία για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας φυσικά είναι οι αγώνες του πρωταθλήματος. Ο ΝΟΛ βρίσκεται στο βόρειο όμιλο μαζί με: Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Πατρών, Τρίτων Αμαρουσίου και ΟΥΚ Βόλου.
Οι αγώνες της Α’ Φάσης θα διεξαχθούν σε δύο γύρους. Για τον Βόρειο Όμιλο στα κολυμβητήρια Κέρκυρας (20-22 Απριλίου) και Λάρισας (11-13 Μαίου) αντίστοιχα.
Στη συνέχεια οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (βόρειου και νότιου) θα αγωνιστούν στην τελική φάση (22-24 Ιουνίου και 13-15 Ιουλίου οι δύο γύροι) για τις θέσεις Ανόδου (1-6) και οι υπόλοιπες τις ίδιες ημερομηνίες για τις θέσεις Καθόδου (7-12). Ο τόπος θα καθοριστεί αργότερα.
Η 1η και 2η ομάδα του Ομίλου Ανόδου προβιβάζεται στην Α1 Εθνική, ενώ η 11η και 12η του Ομίλου Καθόδου υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass