ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ:

Μπορούμε και στο Καυταντζόγλειο

*ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2012 23:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:16
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Τύρναβος 2005, ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα αγωνιστεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο με την Α.Ε.Π. Ηρακλής, σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2, στον 2ο όμιλο.
Στην τυρναβίτικη ομάδα είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη Νίκη Βόλου και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, για την αυριανή αναμέτρηση.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού του Τυρνάβου 2005 Γιώτη Σταματόπουλου, ο οποίος επισήμανε τα εξής:
«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάσει και των ευκαιριών που δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούσαμε και είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, για να μην έχουμε το άγχος μέχρι το τέλος, αλλά σταθήκαμε και αρκετά τυχεροί που μέσα σε μια κόντρα ένας παίκτης της Νίκης Βόλου βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή, απέκρουσε ο Κώστας Γεωργαντζιάς την μπάλα και έμεινε το 1-0.
Αύριο μας περιμένει ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή ίσως να είναι και η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία, μια ομάδα που ποτέ δεν έχασε το στόχο της ανόδου. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι και να επιστρέψουμε στον Τύρναβο με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Ηρακλή διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν κατακτήσει τόσο το Κύπελλο Ελλάδος, όσο το Πρωτάθλημα Ελλάδος και αναφέρομαι συγκεκριμένα στον Χασιώτη και τον Σαμπάνη αντίστοιχα. Υπάρχουν όμως και παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στη Σούπερ Λίγκ και την Β' εθνική, όπως οι Κελπέκης, Οικονόμου και Κωνσταντινίδης. Το Καυταντζόγλειο για κάθε ποδοσφαιριστή, είναι κάτι ιδιαίτερο και ειδικά το ότι θα αγωνιστεί σε μια ιστορική έδρα όπως αυτή, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Ηρακλής».
-Σε ό,τι αφορά το γεγονός, αν είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο αφού αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, ο ίδιος απάντησε:
«Είμαι επαγγελματίας προπονητής και φυσικά αλλάξανε πάρα πολλά στην ομάδα από τότε που έφυγα. Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά με ωραίες αναμνήσεις στην Κατερίνη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χαίρομαι που θα συναντήσω κάποια πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα πολύ καλά όσο ήμουν εκεί και αυτό αφορά τους παίκτες, τη διοίκηση και τους τεχνικούς που βρίσκονται ακόμη στην ομάδα».
-Κάλεσμα στον κόσμο
«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό και άξιο αναφοράς ήταν το γεγονός, πως ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές που περνάει όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ότι οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων την Κυριακή έζησαν και χάρηκαν ένα ντέρμπι σε ένα όμορφο κλίμα χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη υπόθεση αυτό και ένα καλό παράδειγμα. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γίνει και τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να μας ακολουθήσει για άλλη μια φορά αρκετός κόσμος και να βρεθεί κοντά μας, αν και γνωρίζουμε πως είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς είναι εργάσιμη. Η Κυριακή και το ποδόσφαιρο γενικά, πρέπει να είναι για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο, μια όμορφη γιορτή».
-Ελάχιστα προβλήματα
«Αγωνιστικά, ο Γούπος ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα, ενώ κανονικά ακολουθεί το πρόγραμμα και ο Λάππας που τον ταλαιπωρούσαν οι προσαγωγοί του. Ο Λάιος μετά από ένα χτύπημα την Τετάρτη, σε μια άτυχη στιγμή, στο πόδι του ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες για να το ξεπεράσει. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση, συγκέντρωση, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα σε κάθε προπόνηση και αυτό είναι ευχάριστο και ικανοποιητικό. Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδος για την καλή δουλειά που κάνει».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass