ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ /ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ (2-0)

Προβάδισμα πρόκρισης με… λαρισινά πόδια

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ 6ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ * ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 1 ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2012 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:06
Του Κ. Γκιάστα
Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League πήραν οι δύο Περιφερειακές ομάδες Παίδων και Εφήβων της Θεσσαλίας / Πιερίας και μάλιστα με … λαρισινή ώθηση. Στους πρώτους αγώνες που έγιναν στη Λάρισα κέρδισαν με σκορ 2-0 (με 3 γκολ από Λαρισαίους και ένα πέναλτι) τις αντίστοιχες ομάδες της 6ης Περιφέρειας (Λαμία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Ευρυτανία). Έτσι σε μια εβδομάδα καλούνται να υπερασπιστούν αυτά τα δύο τέρματα και να περάσουν στη φάση με τις 6 καλύτερες ομάδες (από τις 11 περιφέρειες θα περάσουν πρώτα οι έξι και μετά θα γίνουν άλλες δύο διπλές αναμετρήσεις ανάμεσα σε δύο ζευγάρια και θα βγει η τετράδα της τελικής φάσης).
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Ο προπονητής των Νέων, Τάσος Μπεριτζάς ξεκίνησε το ματς στήνοντας την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια τοποθέτησε τον Κούτσικο. Στην άμυνα είχε τους Μπόρα, Πούγγουρα, Καλπία, Καραμπούζη. Αμυντικά χαφ έπαιζαν Κολομήτρας και Σουλιώτης πιο μπροστά Τσιώλης, Δημητρέλης, Μανακούσιος και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαχρήστος.
Στο 23΄ μετά από κόρνερ του Μανακούσιου ο Πούγγουρας πιάνει μια καλή κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανακούσιος έκανε διαγώνιο σουτ που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 33’ ο Τσιώλης έβγαλε μπαλιά στον Παπαχρήστο, που έκανε ένα σουτ, στην αρχή χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 39΄ ο Παπαχρήστος βγήκε τετ α τετ, όμως το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση πάλι ο Παπαχρήστος από πάσα του Τσιώλη πλάσαρε από καλή θέση όμως έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Δελούκας.
Το 2-0 έγινε στο 54΄ με τον Παπαχρήστο να βρίσκει στόχο στο βολέ του και να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το τετ α τετ. Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος στο 67΄ βρέθηκε κοντά στο τρίτο του τέρμα όμως τον νίκησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Ψύρρα στο 74΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γαλάτσος που είχε για βοηθούς τους κ. Λιμπούδη και Παπαδόπουλο.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Μπεριτζάς): Κούτσικος, Μπόρος, Καραμπούζης, Πούγγουρας, Καλπίας, Σουλιώτης, Τσιώλης (85’ Λίταινας), Κολομήτρας, Παπαχρήστος, Δημητρέλης (58΄ Καραγιώτας), Μανακούσιος (64΄ Ψύρρας).
6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Φαμέλης): Κουρουμπέτσης, Νάκος, Σταμέλος, Μαυροδήμος, Δελούκας, Καραναστάσης, Μάνης (56΄ Καραματσούκας), Κάκκος, Κίσσας, Καραντάθας, Ανδρέου.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ
Δίκαιη χαρακτηρίζεται η νίκη των παίδων που έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του ματς πλην ενός τετάρτου (40’-55’). Το 1-0 σημείωσε ο Μαγγίνης στο 21΄ ενώ το 2-0 πέτυχε ο Σαΐνης με πέναλτι που κέρδισε ο Λαρισαίος Χατζής στο 70΄.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λιμπούδης που είχε για βοηθούς τους κ.κ. Γαλάτσο - Παπαδόπουλος.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Τασιούλης): Σαΐνης, Αλεξίου, Τάτσιος, Κοκώνης, Ζήσης, Αλεξανδρής, Μάστορας (73’ Χατζησταμάτης), Στατήρης, Μασσίνης, Μπαλογιάννης (41΄ Μπατής), Τσιαφίτσας (56΄ Χατζής).
6η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Φαμέλης): Βασιλείου, Τσάκαλος, Δρίβας, Χάψας, Αργυρίου, Κουτσούμπας, Σακκάς, Μαργαρίτης, Καραναστάσης, Μιχαήλ, Σιταράς ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κουντουριώτης, Χρυσαφόπουλος και Κουρουμπίλης.
 
ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ
«Έχουμε ποιότητα, θέλουμε ομαδικότητα»
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Νέων, ο προπονητής της περιφερειακής ομάδας, Τάσος Μπεριτζάς δήλωσε τα εξής: «Ήμασταν καλοί και πήραμε τη νίκη. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και περιμένω να αναπτύξει και μεγαλύτερη ομαδικότητα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass