ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Παλικάρια από τον Αμπελώνα

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ 1-0

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2012 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:06
Παλικαρίσιο διπλό πήρε χθες στο Καρπενήσι ο Αμπελωνιακός, ο οποίος σε εξ αναβολής αγώνα του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, κέρδισε στο Καρπενήσι το Βελούχι με σκορ 1-0.
Τρεις ημέρες μετά το λαρισινό ντέρμπι με τον Πυργετό οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα απέδειξαν ότι έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και ότι άξια η ομάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Α.Ο.Κ. (36 βαθμούς) και υπολείπεται τριών βαθμών του πρωτοπόρου Π.Ο.Ε.
Έξι αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η λαρισινή ομάδα πέτυχε μια σπουδαία νίκη, αλλά ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες και δυο εντός, κάτι που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να επαναπαυτούν και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Στον χθεσινό αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για βαθμούς, οι «πράσινοι» ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν από την αρχή ότι πήγαν αποφασισμένοι για νίκη στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.
Ευτύχησαν δε να προηγηθούν στο 16΄ με έξοχο γκολ του Γιώργου Κακαβίτση, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με τους Φτίκα (2), Κακαβίτση, Χατζηλιόντα και Γκόλτσιο.
Το Βελούχι απείλησε με ισοφάριση στο 75΄και 80΄ όταν έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως η άμυνα του Αμπελωνιακού ήταν από… γρανίτη και δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του Κατσίβελου.
Αξίζει να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες μιας και στο 90’ αποβλήθηκε ο Συγκελόπουλος. Τον αγώνα διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Κωνσταντάκης Κων/νος, Παπαδήμας Ιωάνν., Τσιμίκος Δημ. (Αχαΐας), που προσπάθησαν και ήταν ακριβοδίκαιοι στις αποφάσεις τους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Ζαραβέλης (55’ Κουρλός), Μπόνιας (46’ Γιανιτσαρόπουλος), Ντουφεκιάς, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Κατσαδούρος (86’ Φλωράκης).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Κατσίβελος, Κωτούλας, Τζιαρτζάνης, Μπουρουζίκας, Γκόλτσος, Μπίκος, Κούρο (90’ Κομισόπουλος), Φλέγγας, Κακαβίτσης, Χατζηλιόντας (82’ Βούκιας), Φτίκας (75’ Αλεξανδρής).
ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ
Εξάλλου, σε άλλο εξ αναβολή παιχνίδι, ο Πύρασος Νέας Αχιάλου κέρδισε στο Μουζάκι την τοπική ομάδα με 1-0 με ένα γκολ του Αρσένου που σημειώθηκε στο 75’ της συνάντησης. Σημειώνεται ότι στο 86’ αποβλήθηκε ο Χρ. Ζαρνακούπης των γηπεδούχων, ενώ εκφράσθηκαν και παράπονα από το Μουζάκι για τη διαιτησία του Λαρισαίου κ. Κορέστη, υποστηρίζοντας ότι δεν του δόθηκαν δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(16η αγωνιστική)
1.Π.Ο.Ε.          33-11   39
………………………………..
2. Αμπελωνιακός        30-6     36
3. ΑΟΚ           24-11   36
4.Αναγέννηση Κ.        33-14   30
5.Πυργετός      21-17   23
6.Βελούχι        26-21   23
……………………………………
7.Λιανοκλάδι 15-14   22
8.Ν.Αγχίαλος 14-17   17
9.Μουζάκι       16-32   12
10.Αλμυρός    7-20     11
11.Ταυρωπός 15-32   10
12.Καμένα Βούρλα     11-48   9
*Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Νέα Αγχίαλος-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής (11-3,15:00), που έχουν ως αξής:
*Α.Σ. Πυργετού-Αναγέννηση Κ.: (Δημοτικό Στάδιο Μακρυχωρίου): Δημήτριος Καραντώνης, Χρήστος Παυλίδης, Αθανάσιος Παπαδάκης (Ημαθίας), παρ.Ιωάννης Κωνσταντέλος ( Θεσσαλίας)
*Ταυρωπός-Αμπελωνιακός(Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων): Στυλιανός Χαλβατζάκος, Χρήστος Τσιγγινές , Χρήστος Τριάντος(Θεσσαλίας), παρ. Ευάγγελος Αλέστας (Τρικάλων)
*Νέα Αγχίαλος-Λιανοκλάδι: Κωνσταντίνος Μηλιάδης, Ηλίας Παπαδόπουλος, Δημήτριος Παπακύπης (Μακεδονίας), παρ.Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας)
*Μουζάκι-Π.Ο.Ε.: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, Χρήστος Κωνσταντής, Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών), παρ.Γεώργιος Παπαμίχος (Φθιώτιδας)
*Καμένα Βούρλα-Αλμυρός: Βασίλειος Καραταΐδης, Γεώργιος Κεφαλάς, Νικόλαος Σοφός (Βοιωτίας), παρ.Ανδρέας Στάθης (Καρδίτσας)
*Α.Ο. Κ.-Βελούχι: Διονύσιος Ζούγρας, Κωνσταντίνος Κουτζιακουτζίδης, Θεοπίστη Τσαλίδου (Κοζάνης), παρ.Δημήτριος Γκόλιας (Λάρισας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass