ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ (15:00)

Δύσκολη αποστολή σήμερα για τον Αμπελωνιακό

* ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: «ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2012 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:06
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός αγωνίζεται σήμερα και ώρα 15:00 στο Καρπενήσι με το Βελούχι.
Οι «Πράσινοι» θα έχουν αναμφισβήτητα δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Πυργετό και να συνεχίσουν τη μάχη που δίνουν για την άνοδο, καθώς με νικηφόρο αποτέλεσμα θα ισοβαθμήσουν και πάλι στη δεύτερη θέση με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Παραφέστα: «Εμείς όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και στο σημερινό, θα παίξουμε για να κερδίσουμε, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία, πάθος και αποφασιστικότητα.
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και όταν γίνει ο τελικός απολογισμός τον Μάιο, θα δούμε το τι καταφέραμε να πετύχουμε.
Τα παιδιά θα δώσουν και στη σημερινή αναμέτρηση τον καλύτερό τους εαυτό και ευελπιστώ ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα εντοπίζονται στους τιμωρημένους Κυριάκο και Ρόκκα, ενώ θα απουσιάσει και ο Δαλακώνης-που εξέτισε την ποινή του-λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στην αποστολή που αναχώρησε χθες το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας με αρχηγό τον Κώστα Γκόβαρη και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μοντάνα», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Φτίκας, Αλεξόπουλος, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας, Κωτούλας, Κακαβίτσης. Μαζί τους θα είναι και ο τιμωρημένος Κυριάκος.
* Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Κωνσταντάκης Κων/νος, Παπαδήμας Ιωάνν., Τσιμίκος Δημ. (Αχαΐας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας).
* Σήμερα επίσης στις 3 το απόγευμα διεξάγεται και το εξαναβολής παιχνίδι ανάμεσα στο Μουζάκι και στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, το οποίο θα διαιτητεύσει ο Λαρισαίος ρέφερι Αντώνης Κορέστης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(16η αγωνιστική)
1.Π.Ο.Ε          33-11 39
………………………………..
2.ΑΟΚ            24-11 36
3.Αμπελωνιακός       29-6    33
4.Αναγέννηση Κ.        33-14 30
5.Πυργετός     21-17 23
6.Βελούχι       26-20 23
……………………………………
7.Λιανοκλάδι 15-14 22
8.Ν.Αγχίαλος 13-17 14
9.Μουζάκι       16-31 12
10.Αλμυρός   7-20    11
11.Ταυρωπός            15-32 10
12.Καμένα Βούρλα   11-48 9
* Βελούχι, Αμπελωνιακός, Πύρασος Νέας Αγχιάλου και Μουζάκι, έχουν ένα ματς λιγότερο.
* Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Νέα Αγχίαλος-Αναγέννησης Καρδίτσας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass