ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 1-0

«Χρυσός» σκόρερ ο Μπανούσης

* ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ * ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2012 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:05
Ο Κώστας Μπανούσης ήταν το πρόσωπο του αγώνα στη χθεσινή αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη, μεταξύ του τοπικού Οικονόμου και της Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής (τελευταίας του πρώτου γύρου) του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Ο πρώην «βυσσινί» παίκτης πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 58’ και έδωσε το δικαίωμα στον Οικονόμο να ελπίζει σε απευθείας άνοδο (μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τον Γάζωρο που έχει και έναν αγώνα λιγότερο) ή στα μπαράζ για την άνοδο.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης για μια ακόμα φορά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι μπορεί να κάνει αν και «νεοφώτιστη» τη μεγάλη έκπληξη και να πετύχει κάτι που στο ξεκίνημα της περιόδου φαινόταν αδιανόητο.
Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ότι το παιχνίδι έγινε μέσα σε αθλητκά πλαίσια, αφού οι οπαδοί των δύο συλλόγων αδελφοποιήθηκαν στο ημίχρονο αλλά στο τέλος από τα «αδέλφια» πανηγύρισε μόνο το ένα.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλό και σ’ αυτό βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες αλλά και το πάθος των δύο ομάδων με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να είναι καλύτερος και να πανηγυρίζει δίκαια την επιτυχία. Τώρα το μυαλό όλων είναι στο Βόλο και στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου που αν καταφέρει ο Οικονόμος και πάρει θετικό αποτέλεσμα τότε όλα μπορούν να συμβούν...
Οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη (άγνωστο γιατί...) και τους φιλάθλους.
ΦΑΣΕΙΣ...ΓΚΟΛ
32’: Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Νικούλη, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ, ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας Καρατζιοβαλής έδιωξε σε κόρνερ.
42’: Ο Χατζί εκτέλεσε φάουλ και ο Οικονόμου παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!
43’: Ο Καραντασιάδης κερδίζει κεφαλιά μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Μωϋσιάδη που σουτάρει αλλά ο Πίτκας διώχνει με τα πόδια.
58’: Ο Κώστας Μπανούσης με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την Τσαριτσάνη (1-0).
70’: Νέα καλή στιγμή για τον Οικονόμο με τον Μπανούση να πιάνει κεφαλιά και τον Καρατζιοβαλή να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και να διώχνει σε κόρνερ.
78’: Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Νικούλη και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ.
89’: Φάουλ του Δερμιτζόγλου ο Πίτκας εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ κρατώντας το 1-0.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπαλή – Νικούλη(Οικονόμος), Χάτζι – Λεπτοκαρύδης (Καλαμαριάς).
Σωστοί και οι δύο βοηθοί Διαμαντής, Χριστακόγλου (Χαλκιδικής).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Πίτκας, Πούτας, Φλώρος, Οικονόμου, Νικούλης, Μπαλής, Ζόραν (46’ Κέρη), Μπανούσης (87’ Παλάσκας), Καράμπελας (80’ Κουλτσιάκης), Παπαϊωάννου, Καραγιάννης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Λιόνης, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης (Δερμιτζόγλου), Πλατάκης, Χατζί (60’ Μουρατίδης), Μπιτέλης, Λεπτοκαρύδης, Μωϋσιάδης (60’ Χαλιμπάκης).
Αρκετοί προπονητές παρακολούθησαν την αναμέτρηση: Μιχάλης Ζιώγας, Σούλης Παπαδόπουλος (Ηρακλή), Παναγιώτης Διλμπέρης (Εθνικός Γαζώρου).
 
 
ΤΟΝΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ
Μεγάλες δυνατότητες ο Οικονόμος
* ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιώργος Καλτέκης φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα τόνισε:
«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Αναγκάσαμε την Καλαμαριά να μην έχει την κυκλοφορία της μπάλας αφού πιέσαμε πάρα πολύ. Εμείς είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική στην Κρανούλα το οποίο μας πείσμωσε και όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλες δυνατότητες και σε κάθε παιχνίδι δείχνει ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Μάλιστα θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς Γιώργος Στράντζαλης τόνισε: «Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν κάναμε καλή εμφάνιση και δίκαια χάσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης για τη νίκη του. Είχε αγωνιστικό πάθος και στη φάση του γκολ εμείς δεν λειτουργήσαμε σωστά. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα που μας έχουν φέρει πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass