ΣΤΟ 2ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Επιτυχίες της Ακαδημίας Φοίβος Μιχαλόπουλος

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
Η Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος ύστερα από την ολοκλήρωση των κατηγοριών 12-16 στο 2ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Ο.Α. Νίκαιας, εδραίωσε τη θέση της στην κορυφή. Η Ακαδημία συμμετείχε στη διοργάνωση με 7 αθλητές/τριες από τους οποίους οι πέντε βρέθηκαν στα ημιτελικά της κάθε κατηγορίας και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αυτό αποδεικνύει την ποιότητα του προπονητικού team της ακαδημίας και της συστηματικής δουλειάς που γίνεται καθημερινά σε αυτή.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία Α12 η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά για πολλούς ήταν ο Λέανδρος Μισδραχής, ο οποίος αποκλείοντας δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης ηττήθηκε στον τελικό από το Νο1 της Ένωσης Κούτσικο Βασίλη και την κούρασή του από τον πολύωρο πρωινό ημιτελικό.
Στην κατηγορία Κ16 ολοκληρωτική ήταν η επικράτηση με την κατάκτηση των 3 πρώτων θέσεων από τις αθλήτριές μας. Η 5η στην κατάταξη της Πανελλήνιας βαθμολογίας Παπαδημητρίου Αθανασία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας τη διοργάνωση χωρίς απώλεια σετ. Στη δεύτερη θέση εμφανίζοντας συνεχή πρόοδο βρέθηκε η Ζαχοπούλου Αθανασία και στην τρίτη θέση αποδίδοντας καλό τένις η Άννα–Μαρία Ντανιελάντς.
Στην κατηγορία Α16 ο αθλητής Καλαμπάκας Αναστάσιος κατέκτησε την τρίτη θέση χάνοντας ένα οριακό αγώνα στα ημιτελικά. Πόλυ καλή εμφάνιση σημείωσε η αθλήτρια Ραπτοπούλου Μαρία-Χριστίνα η οποία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη μετέπειτα φιναλίστ Ζαχοπούλου Αθανασία. Επίσης ελπιδοφόρα ήταν και η συμμετοχή του Νο 5 Ελλάδος Κατσαλή Κωνσταντίνου έπειτα από 2 μήνες αποχής του από τα γήπεδα».
Οι άνθρωποι της Ακαδημίας ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν το προπονητικό team Φοίβο Μιχαλόπουλο, Ηλιάνα Τσιγάρα και Ευθύμη Σκουρτιά. Επίσης ενημέρωσαν πως η Ακαδημία λειτουργεί καθημερινά από τις 3-9 μ.μ. και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο www.tennisicon.gr και στο τηλέφωνο 6946 - 685.861.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass