ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ(16:30)

Φιλικό της ΑΕΛ στο Αιγίνιο

* Πήρε αναβολή η εκδίκαση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τις 20 Απριλίου

Δημοσίευση: 17 Απρ 2015 14:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η καθυστέρηση έναρξης  όπως φαίνεται τόσο των play off  όσο  και των play out της Football League, υποχρεώνει την ΑΕΛ αλλά και τις περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία να δώσουν φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα οι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα λοιπόν και ώρα 16:30 στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου, οι «βυσσινί» θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με τον τοπικό Αιγινιακό, όπου προπονητής του είναι ο Άγγελος Διγκόζης.

Τόσο λοιπόν ο Σούλης Παπαδόπουλος της ΑΕΛ όσο και ο Διγκόζης του Αιγνιακού θέλουν να δούνε πώς είναι οι παίκτες μετά τις γιορτινές ημέρες και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι θεωρούμενοι ως αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές.

Στην περίπτωση που δεν αρχίσουν τα play off  και τα play out στις 26 Απριλίου, η ΑΕΛ ενδέχεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό και ενδεχομένως αυτό να είναι με τον Τύρναβο 2005.

ΑΝΑΒΟΛΗ

Εν τω μεταξύ, αναβολή για  τη Δευτέρα 20 Απριλίου μετά από αίτημα των «βυσσινί» πήρε η προγραμματισμένη για  χθες εκδίκαση του αγώνα Ηρακλής-ΑΕΛ, που είχε γίνει στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League. Η δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα Ηρακλής-ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, οδήγησε την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή να καλέσει σε απολογία και τις δύο ομάδες, καθώς και τον προπονητή της ΑΕΛ, Σούλη Παπαδόπουλο  όπως επίσης και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλο  Μυροφορίδη, για τη μικροένταση  που είχαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΪΟ Η ΕΝΑΡΞΗ

Προς νέα αναβολή πάει  όπως όλα δείχνουν η κλήρωση των play off και των play out της Football League. Στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη χειραγώγηση της αναμέτρησης Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΚ(1ος όμιλος), η ομάδα των Ψαχνών Εύβοιας ζήτησε αναβολή, ενώ όπως είναι γνωστό κατηγορείται για πλαστογραφία και αλλοίωση αποτελέσματος. Έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει  τη Δευτέρα (20/04) και αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι πως κλήρωση δεν φαίνεται να πραγματοποιείται  ούτε αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν αρχές Μαΐου οι αγώνες.  Ορατό πλέον είναι να υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ, που θα ολοκληρωθούν μάλλον προς τα τέλη Ιουνίου και φυσικά θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τους παίκτες, αν ο υδράργυρος «σκαρφαλώσει» πάνω από τα κανονικά για την εποχή  επίπεδα.

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Κατά τα άλλα καμία εξέλιξη –τουλάχιστον επίσημα- δεν σημειώθηκε χθες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΛ για τη χρησιμοποίηση του  Ael Fc Arena στους αγώνες των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως υπάρξουν νέες επαφές, διότι ο κόσμος θέλει να παίξει η ομάδα στο «στολίδι» και ευελπιστεί να βρεθεί λύση.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass