ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Θετικό αποτέλεσμα και στη Λευκάδα

* ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2012 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:01
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη ότι μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για τη Λευκάδα ο Οικονόμος, όπου αύριο στις 3 το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 και σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία των δυο νεοφώτιστων ομάδων, χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού με 14 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Τηλυκράτης που συγκέντρωσε έως τώρα στο πρωτάθλημα, 16 βαθμούς.
Οι δυο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί και πάλι φέτος στο κύπελλο Ελλάδος, όπου οι «Πράσινοι» απέκλεισαν στα πέναλτι το σωματείο της Λευκάδας.
Παρουσιάζει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή αναμέτρηση και ο νικητής-αν υπάρξει-θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Από αγωνιστικής πλευράς επανέρχονται οι Οικονόμου, Μπαλής που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσουν οι Νούσιας, Κορομπίλιας, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση.
Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Οικονόμου, επισήμανε τα εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα ματς του πρωταθλήματος, εμείς προσπαθήσαμε όλο αυτό το διάστημα να διατηρηθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πιστεύω ότι αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το βέβαιο είναι ότι δεν πάμε για εκδρομή στη Λευκάδα και ευελπιστώ ότι με σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε».
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Πίτκας, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Παλάσκας, Πούτας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Πρικάκης, Παπαϊωάννου, Κέρη, Οικονόμου, Μπαλής.
* Σημειώνεται ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης θα προπονηθεί και σήμερα το πρωί. Στις 11.30 θα γευματίσει στην Ελασσόνα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα όπου θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο «Ιonian Βlue», στη Νικιάνα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass