ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στη Λάρισα οι πρωταθλητές Κορέας του Tae-Kwon-Do

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2012 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:01
 Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ολυμπιακών Αθλημάτων «Ο Προφήτης Ηλίας» βρίσκονται πέντε πρωταθλητές-τριες Κορέας του Tae-Kwon-Do εδώ και λίγες μέρες, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tae-Kwon-Do, αλλά και με τα Πανεπιστήμια Κορέας.
Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσο Βάιου, οι αθλητές-τριες και η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου θα προπονούνται κάθε μέρα για δυο μήνες κάτω από την επίβλεψη των διακεκριμένων πρωταθλητών Κορέας. Στόχος είναι η καλύτερη εκμάθηση των παιδιών του ολυμπιακού αθλήματος Tae-Kwon-Do μέσα από της ρίζες του αθλήματος που είναι η Κορέα.
Καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και γυμνάζονται οι μικροί αθλητές –τριες του συλλόγου με τους παρακάτω διακεκριμένους πρωταθλητές-τριες: Yougjae Lee, Hyein Han Kynghee Univ.,Young Hwi Kim, Kyung Jin Choi Yong In Univ. και Min Jung Kim ChoSun Univ. Σε πολλά μέρη της Ελλάδος θα δώσουν διάφορα σεμινάρια οι παραπάνω πρωταθλητές -τριες Κορέας για την καλύτερη διάδοση και ανάπτυξη του Ολυμπιακού αθλήματος Tae-Kwon-Do.
Ο προπονητής του Tae-Kwon-Do και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας και Στρατονομίας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Tae-Kwon-Do (Κωφών) κ. Κουκουλέτσος Βάσιος, μαζί με την προπονήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδος Μαπαλαντίνα Δήμητρα, θα πραγματοποιήσουν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλητών - τριών στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass