ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. KUDO PROFESIONAL FIGHTING TEAM ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενθουσιασμός με το KUDO

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2012 1:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
 Με επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KUDO στη Λάρισα. Ο αρχηγός και εκπρόσωπος της Ελλάδας του KUDO, κ. Απόστολος Πλιάτσικας, συνεχάρη τον κ. Κων/νο Πουτσιάκα, προπονητή του Α.Σ. Profesional Fighting Team Λάρισας, για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και για τα χρυσά μετάλλια των αθλητών του. Έλαβαν μέρος αθλητές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, όπως επίσης δυναμικό «παρών» έδωσε ο αθλητικός σύλλογος KUDO Λάρισας (πληροφορίες στην οδό Ταγμ. Βελησσαρίου 9, τηλ. 6942-677.608.), συμμετέχοντας με 31 αθλητές του προπονητή κ. Κων/νου Πουτσιάκα, με πολλές διακρίσεις.
Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:
* Κατηγορία Παίδων
- Χρυσά μετάλλια: Νικόλαος Αγγελόπουλος, Αθανάσιος Τσιλίγκας και Κων/νος Μητράκας.
- Αργυρά μετάλλια: Θωμάς Μπιτσαράς, Ηλίας Σαμαρίνας και Αριστείδης Στάμου.
* Κατηγορία Ενηλίκων
- Χρυσά μετάλλια: Ιωάννης Μπάλλας κατηγορία +230, Ευάγγελος Ευστρατίου κατηγορία -250, Γεώργιος Πλιάτσικας κατηγορία +260, Βαλάντης Κοτόρος κατηγορία +270, Γεωργία Παπαβασιλείου -240.
- Αργυρά μετάλλια: Γεώργιος Ζησόπουλος +230, Ανδρομάχη Θώδου -240, Άρης Γκρίμπας κατηγορία +250, Νικόλαος Μπάλλας κατηγορία -260.
Οι αθλητές που δεν διακρίθηκαν, αλλά κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου για την ανταγωνιστικότητά τους και το πάθος που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, είναι οι αθλητές: Πασχάλης Τόλιας, Παναγιώτης Ντούμος, Παρασκευάς Χριστώνης, Χρήστος Χατζηναθαναήλ, Νικόλαος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Τόλιας, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος Ζιάκας, Ιωάννης Βελάς, Κλούντιαν Μέμα, Γεώργιος Τσετσέκας, Ηλίας Τσεσμετζής, Χρήστος Βασιλούλης, Νικόλαος Λαθουράς, Ιωάννης Ράγιος και ο Δημήτριος Χονδρός.
Στο τέλος του αγώνα, ο κ. Απόστολος Πλιάτσικας ευχήθηκε στον προπονητή, κ. Κων/νο Πουτσιάκα, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προπονεί και να προπονείται, γιατί το μέλλον του ανήκει. Επίσης, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass