ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Και ξανά προς τη... δόξα τραβά

* ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Ο ΠΑΝ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2012 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Η αγάπη του Παναγιώτη Μαργαριτόπουλου για το χωριό του το Μοσχοχώρι, τον οδηγεί και πάλι στον δρόμο της επιστροφής, προς την ομάδα της... καρδιάς του όπως αποκαλεί, τη Δόξα. Δυο χρόνια απουσίας από τον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου ήταν... πολλά όπως φαίνεται για τους ανθρώπους της κοινότητας και η προτροπή που έγινε στον κ. Μαργαριτόπουλο για να αναλάβει και πάλι την προεδρία, πιάνει μάλλον τόπο.
Ήδη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας αναζητεί μέλη για να συγκροτήσουν ένα πολυμελές διοικητικό συμβούλιο και από κει και πέρα θα προσληφθεί προπονητής ενώ οι παίκτες που θα απαρτίζουν το δυναμικό, θα είναι από την περιοχή και θα δουλεύουν με στόχο να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο, στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.
Ένας από τους ανθρώπους που πιθανόν να βρίσκεται δίπλα στον Παναγιώτη θα είναι ο φίλος του Άγγελος Βογιατζής, ενώ ενδεχομένως να υπάρχει και άνθρωπος από τα ΜΜΕ, με τον οποίο ο κ. Μαργαριτόπουλος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις.
Το βέβαιο είναι ότι ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό την προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης της Δόξας, γιατί όπως λέει και το τραγούδι, η πρώτη αγάπη (ποδοσφαιρική φυσικά), δεν ξεχνιέται...
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass