ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Τετράδα δύσκολων αγώνων

* ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Άλλαξε η ψυχολογία με τον ερχομό του Αλεξούλη»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2012 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε προχθές το απόγευμα ο Α.Σ. Πυργετού στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, όπου επικράτησε του μαχητικού Αλμυρού, με σκορ 2-0.
Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), καθώς μένουν ακόμη εννέα παιχνίδια πριν το φινάλε, οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου αποκτούν σιγά-σιγά τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και με μεγαλύτερη αισιοδοξία θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται και ο τελικός απολογισμός να είναι ικανοποιητικός.
Πάντως, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο δύσκολη θα είναι η συνέχεια, ενώ βαρόμετρο για το πού μπορούν να φτάσουν φέτος αποτελεί η επόμενη τετράδα των παιχνιδιών, με Π.Ο.Ε. εκτός έδρας, Αγρότη Λιανοκλαδίου εντός, Αμπελωνιακό εκτός και Αναγέννηση Καρδίτσας εντός έδρας.
Για τον προχθεσινό αγώνα με τον Αλμυρό και για τα ματς που ακολουθούν, ο Κώστας Γρηγορίου σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Αλμυρό και αυτό που κρατάμε είναι ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.
Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά και να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό που ακολουθεί.
Ο ερχομός του Γιάννη Αλεξούλη άλλαξε την ψυχολογία μας και υπάρχει αναμφισβήτητα μεγαλύτερη διάθεση, ενώ θεωρώ ότι η ομάδα απέκτησε προσωπικότητα.
Την Κυριακή, στην Ελασσόνα, παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και ασφαλώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο κυριακάτικος αγώνας εναντίον του Γ.Σ. Αλμυρού ήταν ο 42ος του Α.Σ. Πυργετού στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, με προπονητή τον Γιάννη Αλεξούλη, ο οποίος κάθησε και πάλι στον πάγκο των «βυσσινί» για πρώτη φορά μετά τη 15η Νοεμβρίου 2009. Τότε, ο 48χρονος τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι το οποίο οι Πυργετινοί ολοκλήρωσαν με εννέα παίκτες, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αντώνη Ζήλου. Πάντως, ο Ελασσονίτης παλαίμαχος της πρωταθλήτριας Α.Ε.Λ. είναι ο μακροβιότερος των έξι συνολικά προπονητών που καθοδήγησαν την ομάδα του Κάτω Ολύμπου στο μικρότερο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ ο απολογισμός του είναι πλέον 24 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες.
ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ο Σ.Σ. Ραψάνης διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του στο οικογενειακό κέντρο «Διόνυσος» και προγραμμάτισε να βραβεύσει, για τη γενικότερη προσφορά του στο ποδόσφαιρο, τον Γιάννη Αλεξούλη. Το εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, είναι ότι η κίνηση αυτή σχεδιάστηκε αρκετές ημέρες πριν προκύψει το θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της κορυφαίας ομάδας του Δήμου, όπου ανήκουν οι διοργανωτές.
«ΚΙΤΡΙΝΟΣ» ΠΥΡΕΤΟΣ
Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε προχθές ο Λεωνίδας Κωστούλας ήταν η τρίτη φετινή του και πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα της τιμωρίας με μία αγωνιστική, ενώ άλλοι εννιά συμπαίκτες του έχουν παρατηρηθεί μέχρι τώρα από δύο φορές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass