ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Νίκη-ανάσα για τον Α.Σ. Πυργετού

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ (21’) ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΣΤΑΣ (86’)

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2012 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Νίκος Σιούμκας
Πολύτιμη νίκη πέτυχε χθες στο γήπεδο Μακρυχωρίου ο Α.Σ.Πυργετού, ο οποίος επικράτησε του μαχητικού Αλμυρού με σκορ 2-0 και πήρε μια βαθμολογική ανάσα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Με νέο προπονητή στον πάγκο τον Γιάννη Αλεξούλη οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν πάρα πολύ να πάρουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και μετά από τρεις αγώνες με απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία, επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και ανέβηκαν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που θα τους βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια.
Και πάνω σε αυτό τον τομέα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με στόχο να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, ώστε να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα.
Χθες ήδη υπήρξαν σημάδια βελτίωσης, αλλά όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο κ. Αλεξούλης, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για να τερματίσει η ομάδα σε μια καλή θέση στον πίνακα.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, η λαρισινή ομάδα παρουσιάσθηκε αγχωμένη στο πρώτο εικοσάλεπτο, όμως στο 21’ ο υψηλόσωμος Βερδικουσιώτης σέντερ φορ Θοδωρής Μπαρούτας με κεφαλιά έκανε το 1-0, για να «σφραγίσει» τη νίκη στο 86’ ο Αποστόλης Νάστας με σουτ.
Οι νικητές είχαν και άλλες δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για να «τελειώσουν» νωρίτερα το παιχνίδι και γενικά μπορούμε να πούμε ότι κυνήγησαν την ουσία περισσότερο, καθώς ήθελαν πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς.
Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλαν και οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν τελικά όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (3-0) παλεύοντας αξιοπρεπώς.
Στο ρελαντί μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι η ομάδα του Πυργετού κατέκτησε το... τρίποντο και ατενίζει αναμφίβολα με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου θα δώσει σκληρή όπως φαίνεται μάχη.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
13’ Σουτ επιχείρησε ο Τσατσαλίδης και η μπάλα πέρασε άουτ.
21’ Μετά από σέντρα του Ελευθεριάδη, ο Θοδωρής Μπαρούτας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0.
29’ Από λάθος που έγινε στην άμυνα του Πυργετού, ο Μίλτος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
30’ Δυνατό αριστερό σουτ επιχείρησε ο Μπαρούτας και ο γκολκίπερ Θεοδωρίδης με εντυπωσιακή απόκρουση στην αριστερή του γωνία, απέτρεψε το 2-0.
32’ Σε σέντρα του Τσατσαλίδη από τα δεξιά, ο Κωστούλας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή δεν κατάφερε να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
51’ Σουτ επιχείρησε ο Κουρδής, η μπάλα βρήκε όμως σε σώμα αμυντικού του Αλμυρού και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
57’ Δυνατό σουτ έπιασε ο Ελευθεριάδης και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, μπλόκαρε την μπάλα.
66’ Σε σουτ του Τσατσαλίδη η μπάλα κατέληξε άουτ.
76’ Μετά από σέντρα του Ελευθεριάδη, προ του Τσατσαλίδη στη μικρή περιοχή πετάχτηκε ο Καρατζάλος και έστειλε την μπάλα κόρνερ.
82’ Ο Ελευθεριάδης τροφοδότησε τον Νάστα, που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά στο σουτ που έκανε ο Θεοδωρίδης απέκρουσε την μπάλα.
86’ Έξοχη διαγώνια πάσα του Ελευθεριάδη στον Νάστα, αυτός προχώρησε και με θαυμάσιο πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Αναστασίου, Κυρίτση, Πούπη από τον σύνδεσμο της Καρδίτσας.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Α.Σ. Πυργετού οι Μάγγος (69’), Κωστούλας (79’), ενώ από τον Αλμυρό ο Ελευθερίου (32’).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης): Μπρέλας, Γρηγορίου, Λούγκος, Δούκας, Κολοβός, Κουρδής Γ., Τσατσαλίδης (87 Καρλιάμπας), Ελευθεριάδης (89’ Σάββας), Μπαρούτας (72’ Μπαρούτας), Μάγγος, Κωστούλας.
ΑΛΜΥΡΟΣ (Κώστας Σταματίου): Θεοδωρίδης, Καρατζάλος, Δημητριάδης, Πλαβός, Ελευθερίου, Τσιάτσιος, Τσίπι (46’ Κατσιώτης), Βαγγελάκος, Μίλτος (58’ Βούλγαρης), Παναγιώτου Ιωανν. (74’ Κακλιάς), Λέτσος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass