Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Λάρισα έχει… δύναμη στο πινγκ πονγκ

ΥΠΕΣΤΗ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ 4-2 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Του Κ. Γκιάστα
Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα στον κόσμο. Το πινγκ πονγκ που μετρά εκατομμύρια φίλους, στην Ελλάδα δεν είναι και από τα… πρώτα στη λίστα του ενδιαφέροντος. Ίσως τελικά να είναι και θέμα αθλητικής παιδείας.
Στη Λάρισα γίνεται μια προσπάθεια από μια παρέα ανθρώπων που δημιούργησαν ένα σύλλογο, τη «Δύναμη» και ήδη αυτή η προσπάθεια είναι σε καλό δρόμο.
Η ομάδα της «Δύναμης» παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και προσπαθεί να ανέβει σε αυτό της Α2. Από χθες μάλιστα θα μπορούσε να σφραγίσει την είσοδό της στα μπαράζ για την άνοδο, όμως, είχε μια ατυχία. Στο κλειστό του 17ου Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας έχασε απρόσμενα από τον Απόλλωνα Βόλου με 2-4 (αν και προηγούταν στο ξεκίνημα με 2-0). Μια ομάδα που στον πρώτο γύρο την είχε κερδίσει με 4-3. Τώρα απομένουν τέσσερις ακόμα αγωνιστικές για να δούμε αν τελικά θα είναι αυτήν που θα περάσει στην επόμενη φάση.
Χθες από τη Λάρισα αγωνίστηκαν Δημήτρης Παναγόπουλος, Μιχάλης Χρομ και Κώστας Παπαδημητρίου ενώ Στέφανος Αμπελακιώτης και Κώστας Μορφέσης συμπληρώνουν την πεντάδα.
Αντίθετα από την ομάδα του Βόλου αγωνίστηκαν οι: Αγιάμογλου, Ντάβαρης και Λιάπης.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της λαρισινής ομάδας είναι τα εξής:
Δύναμη - ΓΣ Βόλου 4-3
Δύναμη - Τρίκαλα      4-1
Δύναμη - Λαμία          4-0
Απόλλων Βόλου - Δύναμη   3-4
Κένταυρος Αγριάς Βόλου - Δύναμη            1-4
ΦΟ Καρδίτσας - Δύναμη       1-4
Άμιλλα Τρι. - Δύναμη 1-4
Δύναμη - Απόλλων Β.          2-4
Σήμερα η Δύναμη Λάρισας θα ταξιδέψει σε Βόλο και Λαμία ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθεί στην Λάρισα την Καρδίτσα και την Αγριά Βόλου.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ…
Τόσο για την πορεία της ομάδας όσο και για τον στόχο που έχει σαν σύλλογος μίλησε στην «Ε» ο Στέφανος Αμπελακιώτης, που ανέφερε: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) καθώς ήταν η πρώτη μας ήττα. Ελπίζουμε όμως να είμαστε αυτοί που θα πάμε στα μπαράζ ανόδου» και συνέχισε: «Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα κυρίως για να αναπτύξουμε στην πόλη μας το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από την αγάπη, τις εμπειρίες και τη θέληση για προσφορά που έχουμε για το άθλημα, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα σύλλογο που αποκλειστικά θα έχει σαν αντικείμενο το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και την αγωνιστική συμμετοχή στο πρωτάθλημα στην πόλη μας. Όνειρο μας είναι μια δυνατή ομάδα σε πανελλήνιο επίπεδο με γερές αλλά κυρίως σταθερές βάσεις πάνω σε ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα αυτό γνωρίζοντας καλά όλες τις σύγχρονες τεχνικές, τους τρόπους εκμάθησης και προπόνησης του αθλήματος καθώς και υποστήριξης των αθλητών μας σε αγωνιστικό επίπεδο.
Σκοπός μας είναι μετά από συστηματική προπόνηση (αλλά και σε συνεργασία με ομοσπονδιακούς προπονητές της Ελληνική Φίλαθλου Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΕΦΟΕΠΑ) η συμμετοχή των αθλητών μας σε αθλητικές διοργανώσεις (πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα-κύπελλο κ.λπ.).
Ο κύριος στόχος μας είναι τα αγωνιστικά τμήματα να αποτελούνται πρωτίστως από νέους αθλητές-τριες γι αυτό και δίνουμε κυρίως βάση στην προπόνηση μικρών σε ηλικία ατόμων πρωτίστως. Βέβαια επειδή υπάρχουν και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που αγαπούν το άθλημά μας ίσως αργότερα δημιουργηθεί τμήμα ενηλίκων».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass