ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (17.30 ΝΕΑΠΟΛΗ)

Δύσκολο έργο για Φιλαθλητικό

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ * ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:58
Του Κ. Γκιάστα
Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Φιλαθλητικός. Για την 12η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Εθνικής κατηγορίας υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τους πρωτοπόρους Τράχωνες. Εκτός έδρας δοκιμάζεται για τον ίδιο όμιλο η ΕΑΛ. Παίζει στη Βούλα με τη Θέτιδα, ενώ τέλος η Ελασσόνα δίνει παιχνίδι με το οποίο μπορεί να σφραγίσει την παραμονή της στην κατηγορία καθώς υποδέχεται στην έδρα της τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Η κατάσταση στις τρεις ομάδες έχει ως εξής:
Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Ο Φιλαθλητικός αφού έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη σωτηρία από τόσο νωρίς είναι απαλλαγμένος από το άγχος. Βρίσκεται σε υψηλή θέση και μπορεί να παίζει άνετα με κάθε αντίπαλο. Έτσι θα παίξει και σήμερα με τους πρωτοπόρους Τράχωνες.
Ωστόσο το μυαλό όλων θα είναι στην προετοιμασία των Νεανίδων που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος (9, 10 11 Μαρτίου ημιτελικά) και ο στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα τελικά και η κατάκτηση ενός μεταλλίου (23 – 24 Μαρτίου).
Όσον αφορά στο σημερινό ματς δεν υπάρχουν προβλήματα και ο τεχνικός, Γιώργος Κουκούλης θα έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Μπαζιάνα, Χαραβελλούλη, Κουτσονίκου, Αργυροπούλου, Τσαντοπούλου, Μπαλδώκα, Κεραμίδα, Γιάννη, Καλέτσιου, Κουτρουμπή, Αναγωνστοπούλου και Αλεξανδρίδη.
Η ΕΑΛ
Στη Βούλα ταξιδεύει σήμερα το πρωί η ΕΑΛ. Τα κορίτσια του Πέτρου Πνάκα θα αντιμετωπίσουν τη Θέτιδα εκτός έδρας και αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους τότε θα καταφέρουν να φύγουν με το «τρίποντο».
Στην αποστολή θα βρίσκονται οι παρακάτω αθλήτριες: Νούσια, Τζουβίλη, Υφαντή, Τουσιούδη, Τίκα, Ζαφειρίου, Μαδένογλου, Καματσέλου, Πλίτση, Παπαστεργίου, Σουλτούκη, Μπέη, Ζαμπάκα.
Ωστόσο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι στην ΕΑΛ δουλεύει και το … σκάουτιγκ για την επόμενη σεζόν. Κάτι που δείχνει πως ο σύλλογος συνεχίζει να δουλεύει σε επαγγελματικά επίπεδα. Για το συγκεκριμένο θέμα θα επανέλθουμε σε λίγες ημέρες.
Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Αν καταφέρει και κερδίσει σήμερα η Ελασσόνα θα πιάσει στα σίγουρα την έκτη θέση του τρίτου ομίλου κάτι που της δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζει από τώρα την παραμονή. Οι κοπέλες του νεοφώτιστου συλλόγου στην κατηγορία θα έχουν τη συμπαράσταση και του κόσμου τους.
Εκτός από τη Χάιδω Μπούσια ο Βάιος Παναγιώτου θα έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπούσια Σ., Ιόφτσεβα, Δίρβα, Γκέτσιου, Ζιάκου, Κασελλούρη, Παναγιώτου, Τσιούργκανου, Παπαϊωάννου και Παπακώστα.
* Στην ταβέρνα «Πολύγευστο» το Δ.Σ. του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας παρέθεσε δείπνο στις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ γυναικών με τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος. Με την ευκαιρία έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο έφορος κ. Θεόδωρος Λιάπης, o προπονητής της ομάδας κ. Βάιος Παναγιώτου και το μέλος της διοίκησης κ. Λένα Χατζούλη, ευχήθηκαν στα κορίτσια να έχουν υγεία και μια σεζόν από επιτυχίες. Τυχερή της βραδιάς η αθλήτρια Κατσαρέ Κων/να, όπου και κέρδισε το φλουρί. Τα δώρα ήταν μία γυναικεία τσάντα προσφορά του καταστήματος καλλυντικών της κ. Λιάπη Παρασκευής και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι προσφορά του καταστήματος ΄΄Παιχνιδούπολη΄΄ του κ. Αχιλλέα Κίτσα.
* Μετά τον αγώνα βόλεϊ (νωρίτερα θα παίξει και το μπάσκετ), θα ακολουθήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο η κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.
2ος Όμιλος
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Νεάπολης 17.30 Φιλαθλητικός - ΑΟ Τραχώνων Χαρδαλίδης – Τόκα
Γ.Γεννηματάς 17.30 Θέτις - ΕΑΛ Τοψιδέλης – Σταρίδας
5ο Γυμν.Ν.Ιωνίας 19.00 Ίωνες - ΕΑ Πατρών Τρύπας – Χαρακίδας
Απόλλωνα 20.00 ΑΣΠ Απόλλων - Φιλία Γκόλφης - Λεβέντης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 10 αγώνες)
1.ΑΟ Τραχώνων       24        (24-2)
2.Φιλία            24        (25-6)
3.Πανναξιακός           18        (20-11)
4.ΕΑΛ             15        (18-16)
5.Φιλαθλητικός           12        (13-14)
6.Ιωνες           11        (16-19)
7.ΑΣΠ Θέτις  9          (13-20)
8.ΕΑΠ             5          (9-28)
9.ΑΣΠ Απόλλων       3          (6-25)
3ος Όμιλος
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ελασσόνας 17.00 Ελασσόνα - Μεγ. Αλέξανδρος Τσατσάνης – Παρασκευάς
Δ.Κραχτίδη 17.30 Ερμής - Επίκουρος Στεργιόπουλος – Κωστούλας
Κλ.Βικελίδης 18.00 Άρης - Σταυρούπολη Ισκάς – Κάλλης Κ.
Ιωαννίνων 18.00 ΦΕ Ιωαννίνων - ΓΣ Δράμας Κωνσταντίνου – Μπαλτζώης
Κονταξοπούλειο 18.00 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Νέα Γενιά Δελή – Γεωργιάδου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 10 αγώνες)
1.Σταυρούπολη         27        (28-7)
2.Ωραιόκαστρο          26        (28-7)
3.Άρης            22        (25-14)
4.Επίκουρος 22       (24-14)
5.Νέα Γενεά  17        (21-15)
6.Ελασσόνα  11        (17-24)
7.Μ.Αλέξανδρος        9         (15-26)
8.ΦΕΙ  6          (11-28)
9.ΓΣ Δράμας             5          (11-29)
10.Ερμής       5          (13-30)
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass