ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Γιάννης Αλεξούλης στον Α.Σ.Πυργετού

*ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2012 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Όπως έγραψε και χθες η «Ε», ο Γιάννης Αλεξούλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Σ.Πυργετού, μετά το «διαζύγιο» με τον Θάνο Θεοδώρου.
Είναι ο τρίτος προπονητής από την αρχή της σεζόν που αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κάτω Ολύμπου (σ.σ. πριν ήταν ο Κατσάρας με τον Θεοδώρου), με μοναδικό στόχο να το οδηγήσει σε μια όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας.
Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι΄αυτόν, καθώς επανέρχεται στον Πυργετό μετά από 27 μήνες.
Πρώτη φορά εργάσθηκε την περίοδο 2005-2006 στην Α’ τοπική κατηγορία και ακολούθως ανέλαβε το καλοκαίρι του 2008 στην Δ΄ Εθνική, όπου παρέμεινε μέχρι το Νοέμβριο του 2009 στην τεχνική ηγεσία.
Γνωρίζει λοιπόν πολύ καλά τον Πυργετό ο Γιάννης Αλεξούλης, που θα προσπαθήσει να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Αλμυρό, που επίσης είναι στην τεχνική ηγεσία ένας παλαίμαχος παίκτης της «βασίλισσας», ο Κώστας Σταματίου.
Σήμερα θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στο γήπεδο του Κουλουρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί προπόνηση υπό τις οδηγίες του κ.Αλεξούλη.
*Το κυριακάτικο παιχνίδι Α.Σ. Πυργετού-Αλμυρού θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μακρυχωρίου, καθώς εξαιτίας και των κακών καιρικών συνθηκών καθυστέρησαν τα έργα στο δημοτικό στάδιο του Πυργετού, όπου είναι η φυσική έδρα της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass