Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ

Θέλει να πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες

*ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2012 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Ένα νέο ξεκίνημα, μια… επανεκκίνηση όπως χαρακτηριστικά επισήμανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Βασίλης Μπρέζας, θέλει να κάνει ο Τύρναβος 2005 στο πρωτάθλημα της Football League 2, προκειμένου να επανακτήσει το χαμένο έδαφος και να ελπίζει στην υλοποίηση των φετινών του στόχων.
Ο προπονητής Γιώτης Σταματόπουλος που αντικατέστησε τον Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, θα επιδιώξει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του παλαίμαχου άσου της ΑΕΛ και καθώς υπάρχουν τα εχέγγυα, να φτάσει την ομάδα ακόμη ψηλότερα.
Ήδη ο νεαρός τεχνικός έχει μια πρώτη εικόνα από το δυναμικό του σωματείου και σίγουρα η ποιότητα των ποδοσφαιριστών με τη θέληση που έχουν, μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.
Και βέβαια μπορούμε να πούμε ότι το πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Τύρναβο 2005 να πετύχει στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ισάριθμες νίκες κάτι που φυσικά είναι δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.
Συγκεκριμένα, στη 9η και τη 10η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο στάδιο του Τυρνάβου τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, στην 11η που είναι και το φινάλε του πρώτου γύρου θα αγωνιστεί στη Σκύδρα με τον ουραγό Αετό, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου (12η ημέρα), θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον Τηλυκράτη που είχε νικήσει στη Λευκάδα με 1-0.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα στις 3 το απόγευμα θα επανέλθουν στις προπονήσεις.
*Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του εργοστασίου των αδελφών Μπρέζα, η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος 2005 θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας κ. Γιώτη Σταματόπουλου, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Αντίθετα με τον Τύρναβο 2005, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα έχει μια τετράδα πολύ δύσκολων αναμετρήσεων, με τρία παιχνίδια εκτός έδρας και ένα ντέρμπι εντός έδρας.
Συγκεκριμένα θα δοκιμαστεί σε δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Τηλυκράτη στη Λευκάδα και Δόξα στην Κρανούλα, ενώ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα υποδεχθεί στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκ των διεκδικητών της ανόδου.
Θα ακολουθήσει επίσης ένα ακόμη ντέρμπι στον γειτονικό Βόλο κόντρα στη φιλόδοξη Νίκη, με την οποία στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου που ήταν και πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παράλληλα, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.
Οι «Πράσινοι» έχουν εξαιρετική ψυχολογία και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλτέκης είναι αισιόδοξος ότι οι παίκτες θα καταφέρουν και στα τέσσερα παιχνίδια να αποσπάσουν βαθμοφόρα αποτελέσματα και να δείξουν ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης προπονήθηκε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας και από χθες οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο, καθώς οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί σημαντικά.
Η προγραμματισμένη λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας προπόνηση του Οικονόμου χθες το πρωί άλλαξε με βάση την καλυτέρευση του καιρού και ο τεχνικός της ΠΑΕ Γιώργος Καλτέκης προπόνησε τους παίκτες του στο βοηθητικό της κωμόπολης, όπου οι ποδοσφαιριστές της Τσαριτσάνης κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή Νίκου Φώλλα πραγματοποίησαν ασκήσεις διατήρησης της φυσικής κατάστασης και κατά τμήματα παίξιμο με την μπάλα.
Προχθές, μετά την προπόνηση με όργανα γυμναστικής στο γυμναστήριο του Ν. Φώλλα, αρκετοί παίκτες με τον προπονητή της ομάδας και τους διοικητικούς Δ. Νταρή, Θ. Προβατά και Β. Τζιούργκανο παρακολούθησαν στο κλειστό της Ελασσόνας τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Ελασσόνας – Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης, όπου παρά την παρότρυνση και υποστήριξη των ποδοσφαιριστών του Οικονόμου προς τα κορίτσια της Ελασσόνας, η ομάδα της επαρχίας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της συμπρωτεύουσας με 0-3 σετ.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης θα έχει ρεπό σήμερα και από αύριο Τρίτη θα ξαναμπεί σε κανονικό ρυθμό προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου 16-3   19
2. Καλαμαριά 9-4     17
3. Τηλυκράτης            8-5     16
4. Οικονόμος              12-6   14
5. Νίκη Βόλου            7-2     13
6. Ηράκλεια    6-10   11
7. Τύρναβος 2005     5-5     10
8. ΑΕΠ Ηρακλής       8-6     9
9. Βατανιακός            5-8     7
10. Δόξα Κρανούλας            4-7     7
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            5-12   6
12. Αετός Σκύδρας   2-19   -11
*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass