Φιλική βραδιά της Αναγέννησης Φαρσάλων

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2012 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:55
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, η διοίκηση της Αναγέννησης Φαρσάλων και ο χορηγός της ομάδας, το κρεοπωλείο «Ηλίας Γιαννολόπουλος», παρέθεσαν δείπνο στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στην ταβέρνα «Ο Πέτρος», στην πλατεία Δημοκρατίας των Φαρσάλων, για το νέο έτος 2012, ενώ σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και άλλη συνεστίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Στέργιος Αλεξίου, και ο αντιπρόεδρος, κ. Βησσάρης Αρσενόπουλος, οι οποίοι ευχήθηκαν «Καλή χρονιά, με υγεία» σε όλους τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αναφέρθηκαν στη σημαντική δράση της Αναγέννησης Φαρσάλων, που απασχολεί περίπου 200 παιδιά σ’ όλα τα τμήματά της και προσφέρει στα αθλητικά δρώμενα της επαρχίας Φαρσάλων και του νομού Λάρισας, γενικότερα, επί 43 χρόνια, βοηθώντας στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ακόμη, η διοίκηση της Αναγέννησης Φ. ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο «Αίγλη» του κ. Λάκη Γκρίνια, για την προσφορά των γλυκών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass