ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΓΟ ΣΚΥΔΡΑ ΜΕ 3-0

Αετός... πέταξε για την τέταρτη θέση

* ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΟΥΣΗ (41’, 86’) ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (45’+1’)

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2012 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ασταμάτητος ο Οικονόμος υπέταξε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη τον… πληγωμένο από τα πολλά προβλήματα Αετό Σκύδρας με σκορ 3-0 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League 2, στον βόρειο όμιλο.
Οι «Πράσινοι» που πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, χωρίς να εντυπωσιάσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και πρόσθεσαν τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Από την άλλη πλευρά, ο ουραγός της βαθμολογίας Αετός Σκύδρας προσπάθησε φιλότιμα και οι έντεκα παίκτες που αγωνίσθηκαν σε όλη τη διάρκεια καθώς δεν υπήρχε δωδέκατος στον πάγκο για να γίνει αλλαγή, πάλεψαν όσο μπορούσαν.
Δυο γκολ για την τσαριτσανιώτικη ομάδα σημείωσε ο Κώστας Μπανούσης (41΄, 86΄) που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνει να έχει ρέντα, ενώ το δεύτερο τέρμα σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο πρόσφατα νεοαποκτηθείς Γιάννης Παπαϊωάννου.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 250 φίλαθλοι, που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, με τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη να παρουσιάζονται αγχωμένοι και νευρικοί, καθώς είχαν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.
Όσον αφορά στις φάσεις, στο 5΄σε σουτ του Νικούλη η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ραβούση, ενώ στο 16΄ο Ξόμπλιος βρέθηκε μόνος του  απέναντι στον Πίτκα, αλλά πλάσαρε άουτ.
Επίσης μια καλή ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν γίνει το 2-0 στο 44΄με τον Κέρη, ο οποίος δέχθηκε την πάσα από τον Παπαϊωάννου αλλά σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.
Στην επανάληψη ο Οικονόμος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 47΄από σέντρα του Νικούλη, ο Κέρης τροφοδότησε τον Παπαϊωάννου και στο κοντινό σουτ που επιχείρησε όταν βρέθηκε απέναντι στον Ραβούση, έστειλε την μπάλα άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 51΄, ο Νικούλης από δεξιά γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Κέρη που σούταρε και ο γκολκίπερ του Αετού απέτρεψε να σημειωθεί στη συγκεκριμένη φάση, ένα τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι με περισσότερη αγωνιστική διάθεση προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.
Στο 78΄σε σέντρα σουτ του Καράμπελα ο Ραβούσης απέκρουσε προσωρινά την μπάλα, αποδέκτης έγινε ο Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή και πλάγια, είδε στο σημείο του πέναλτι τον Κέρη, εκείνος όμως καθυστέρησε να σουτάρει και πρόλαβαν να απομακρύνουν την μπάλα αμυντικοί της Σκύδρας.
Η τελευταία φάση του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 88΄, όταν ο Καράμπελας επιχείρησε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Ραβούσης ήταν σε καλή θέση και απέκρουσε την μπάλα.
Ανώτερος λοιπόν ο Οικονόμος πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και έχει κάθε λόγο να βλέπει πολύ αισιόδοξα τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League 2, που μετά και τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 8ης αγωνσιτικής παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
ΤΑ ΓΚΟΛ
41΄Ο Κέρης εκτέλεσε φαουλ, ο Κουλτσιάκης κέρδισε την πρώτη κεφαλιά και ο Κώστας Μπανούσης (σ.σ.σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι) από κοντά με προβολή έκανε το 1-0.
Για το γκολ αυτό υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της Σκύδρας, υποστηρίζοντας ότι το φάουλ που καταλογίσθηκε και σημειώθηκε το γκολ, ήταν ανύπαρκτο.
 45΄+ Από αριστερά ξέφυγε ο Κέρης, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα δεξιά στον Γιάννη Παπαϊωάννου και εκείνος στο κενό τέρμα με πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 2-0.
86΄ Φάουλ εκτέλεσε ο Καράμπελας και ο Κώστας Μπανούσης που πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αετού με έξοχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Καλύτεροι από την ομάδα της Τσαριτσάνης οι Μπανούσης, Νικούλης, Παπαϊωάννου, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Κέρη που είχε συμμετοχή σε δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του.
Από τους φιλοξενούμενους ο τερματοφύλακας Ραβούσης μπορεί να δέχθηκε τρία τέρματα, όμως έδειξε καλά στοιχεία γκολκίπερ, ενώ φιλότιμα προσπαθούσαν όλοι οι υπόλοιποι νεαροί σε ηλικία συμπαίκτες του. 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Τσιρώνης (Αιτ/νίας), που είχε βοηθούς τους κ. Κακατσίδη (Αιτ/νίας), Τίκα (Ηπείρου), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Γκαραγκάνης (Πιιερίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κουλτσιάκης (36΄), Πούτας (61΄)/Κοντσίδης (27΄), Ιωαννίδης (82΄)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πούτας, Φλώρος, Τσιανάκας, Νικούλης, Μπανούσης, Κέρης (80΄Λεβνάιτς), Παλάσκας (46΄ Βούλγαρης), Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκης (58΄ Καράμπελας).
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ραβούσης, Παπασυμεών, Κυριακίδης, Πασχώνης, Ξόμπλιος, Μαργιορίδης, Ιωαννίδης, Μπρέγκου, Κοντσίδης, Παπαστεργίου, Θεοδωρίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass