Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕΠΛ

Έκοψε πίτα και το γλέντησε

* ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Δ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΧΡ. ΝΤΙΚΟΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Σ. ΚΟΚΚΙΝΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2012 22:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:55
Παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΣΕΠΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο» στον λόφο του Φρουρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος τίμησε ανθρώπους που πρόσφεραν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Δημήτρης Γρηγοριάδης, ο πρώτος χορηγός του ΣΕΠΛ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Ντικολιανίδης και ο 50χρονος τερματοφύλακας της Αιγάνης, Σάκης Κοκκινάς (την πλακέτα πήρε για λογαριασμό του ο πρόεδρος της Αιγάνης Βασίλης Ζάχος).
Την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας σε όσους προσφέρουν κοινωνικό έργο μέσα στη δύνη της οικονομικής κρίσης τόνισε ο Κώστας Αγοραστός στο σύντομο χαιρετισμό του, ενώ από την πλευρά του ο οικοδεσπότης της βραδιάς και πρόεδρος των Παλαιμάχων ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης, αναφέρθηκε στην εκστρατεία στήριξης της τοπικής αγοράς που ξεκίνησε εδώ και καιρό ο Σύνδεσμος και στην ανάγκη συνέχισής της, προαναγγέλλοντας τη συγκρότηση 5μελούς επιτροπής του Συνδέσμου που θα είναι υπεύθυνη για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων στους επόμενους μήνες.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του νέου χορηγού «Χοιρινά Μπουχλαριώτη» την επωνυμία του οποίου θα φέρει η νέα φανέλα του Συνδέσμου.
Τυχερός για το 2012 αναδείχθηκε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε», Χρήστος Αρχοντούλης που βρήκε το φλουρί και κέρδισε δώρα από το κατάστημα Καρέλιας Σπορ (τις πίτες πρόσφεραν τα αρτοποιεία Χρ. Ντίστα και Αφοι Γκούλιου), ενώ την παράσταση στην κυριολεξία έκλεψε ο «Βραζιλιάνος» Παναγιώτης Τσάκος. Επίσης τυχεροί αναδείχθηκαν και οι Γιάννης Λόης και Αποστόλης Κυριαζής οι οποίοι μετά από κλήρωση κέρδισαν τα δώρα των χορηγών της εκδήλωσης Γυμναστήριο Arena, Ultimate Nutrition που ήταν μία τρίμηνη δωρεάν συνδρομή και συμπληρώματα διατροφής αντίστοιχα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass