ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Προεδρική «ντόπα» και αλλαγή… στόχων

ΜΠΑΖΑΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ» * ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2012 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:53
Του Κ. Γκιάστα
Προεδρική ψυχολογική τόνωση είχαμε χθες το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα – Λευκαδίτη GTC βρέθηκε εκεί ο πρόεδρος της, Κώστας Μπαζάκης ο οποίος μίλησε στους αθλητές του. Τους είπε πως πλέον τα πράγματα αλλάζουν και πως οι δυνατότητές της είναι για κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή. Από τη στιγμή που και η τέταρτη (εκτός από την τρίτη) θέση επιτρέπει σε κάποιον να κάνει όνειρα ανόδου, ο Κώστας Μπαζάκης δεν δίστασε να τους πει πως πιστεύει σε κάτι τέτοιο. Αυτό που απομένει είναι να το πιστέψουν και οι ίδιοι και να το κάνουν πράξη από την Κυριακή. Τους συνεχάρη για τα τελευταία αποτελέσματα και για τη μέχρι τώρα πορεία τους ενώ το ίδιο έκανε και για τον προπονητή Θρασύβουλο Λιάγκα από τον οποίο όλοι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι στο σύλλογο.
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Ο Αστέρας δεν έπαιζε την περασμένη Κυριακή και εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό τους οι Λαρισαίοι κατασκοπεύοντας τον επόμενο αντίπαλο. Εκεί το Άργος Ορεστικό έπαιζε με τη Μεταμόρφωση και τώρα ο Αστέρας το υποδέχεται στο κλειστό του Αλκαζάρ.
Αγωνιστικά ο μόνος παίκτης που δεν προπονείται αυτές τις ημέρες είναι ο Αχιλλέας Σουλιώτης που ταλαιπωρείται από μια ίωση. Όλοι ελπίζουν πως θα την ξεπεράσει και θα τεθεί κι αυτός στη διάθεση του προπονητή του.
Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ
Ο προπονητής Θρασύβουλος Λιάγκας ήταν ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας που κόπηκε στο εστιατόριο «Συντριβάνι» πριν από μερικές ημέρες. Ο προπονητής έφυγε με μια… εργαλειοθήκη από τον χορηγό της ομάδας Λευκαδίτη.
Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πολύ καλό δείγμα και παρόντες ήταν όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης.
ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Σήμερα εν τω μεταξύ το βράδυ στις 21.00 στην καφετέρια «Pane Doro» του Κώστα Μπάρδα θα κόψει την πίτα της η άλλη λαρισινή ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ, ο Φοίνικας. Το Σάββατο θα κόψουν τα παιδικά τμήματα στο 9ο Δημοτικό στις 9.30 το πρωί.
Στα αγωνιστικά νέα ο προπονητής, Γρηγόρης Γιασάρης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για τον σπουδαίο αγώνα με το «Ανατόλια» εκτός έδρας. Αν νικήσει ο Φοίνικας μπαίνει ξανά στο παιχνίδι των πρώτων θέσεων. Αν χάσει απομακρύνεται επικίνδυνα. Αυτό το έχουν καταλάβει οι παίκτες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass