Ανώμαλη προσγείωση... στα Καμένα Βούρλα

* ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΓΟ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2012 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:52
Το «σύνδρομο της Φθιώτιδας» επανεμφανίστηκε στον Α.Σ. Πυργετού, ο οποίος για μία ακόμη φορά στον συγκεκριμένο νομό «προσγειώθηκε» ανώμαλα, αποτυγχάνοντας να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης με αντίπαλο την ουραγό ομάδα των Καμένων Βούρλων, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2008 που η ομάδα του Κάτω Ολύμπου αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική, έδωσε έντεκα αγώνες στη Φθιώτιδα και κατάφερε μόνο μία φορά να επιστρέψει θριαμβεύτρια στη βάση της (2-0 στο Μαρτίνο, στις 10-12-2008).
Ο χθεσινός αγώνας ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς πολύ νωρίς έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, ανοίγοντας το σκορ: Στο 12’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίντζα, ο Ασπιώτης σούταρε, για να αποκρούσει ημιτελώς ο Μπαταβάνης και ο επερχόμενος Αντωνιάδης από κοντά να γράψει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γρηγορίου σκόραρε, χωρίς όμως το γκολ να κατακυρωθεί, αφού υπήρξε υπόδειξη του α’ βοηθού για οφσάιντ, ενώ είναι αμφίβολο αν ο παίκτης του Πυργετού βρισκόταν πιο μπροστά από την μπάλα τη στιγμή που τροφοδοτήθηκε από τον Μάγγο και παρεμβλήθηκε αμυντικός των γηπεδούχων.
Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, ο Τσατσαλίδης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (39’ και 42’), καθώς ισάριθμες φορές δεν μπόρεσε να νικήσει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Λιόλιο, που είχε πάρει τη θέση του τραυματία Καραμανώλη. Τελικά, ο Αγιώτης επιθετικός των «βυσσινί» ήταν εύστοχος στο 48’, όταν, αξιοποιώντας πάσα του Μάγγου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1 και σκοράροντας για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.
Από κει και μετά οι Πυργετινοί προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν ικανοποιημένοι με το ισόπαλο σκορ και πάλευαν με κάθε τρόπο να το διαφυλάξουν, ενώ η παροχή πρώτων βοηθειών για αληθινούς ή προσχηματικούς τραυματισμούς ήταν στην ημερήσια διάταξη. Σε κάθε περίπτωση, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου, που άφησε δύο βαθμούς σ’ αυτό το γήπεδο.
Στις δύο καλύτερες στιγμές των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν ο Μπαρούτας, ο οποίος στο 66’, σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 79’ με κεφαλιά «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Λιόλιου.
Το 1-1, όμως, διατηρήθηκε μέχρι το 90’+2’, οπότε ο μετριότατος Βοιωτός διαιτητής, Χρήστος Μπόρσης, «σφύριξε» για τελευταία φορά (ελάχιστος ο πρόσθετος χρόνος σε σχέση με τον πραγματικά απωλεσθέντα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου). Ο α’ βοηθός, Γιάννης Φλώτσιος, ελέγχεται για τη φάση του 16’, ενώ συγκριτικά καλύτερη της τριάδας ήταν η β’ βοηθός, Κωνσταντίνα Γραμματικού.
Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Κωστούλας (16’), Γκαμπέτας (20’), Βαργιανίτης (43’), Δούκας (45’+2’) και Αντωνιάδης - Μπαταβάνης (86’). Ενδεικτικό της σύγχυσης του διαιτητή ότι αρχικά ανέγραψε στο φύλλο αγώνα ως τελικό αποτέλεσμα το 1-0...
Α.Ο. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (Τάκης Μπατζελής): Καραμανώλης (31’ λ.τ. Λιόλιος), Θεοδοσόπουλος, Τσίντζας, Τόλιας, Κυριλής, Λέσσης, Ν. Τσάρας, Αντωνιάδης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης (46’ Καλύβας), Παπαευθυμίου (70’ Θανασιάς).
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Θάνος Θεοδώρου): Μπαταβάνης, Μαντζαφούλης, Κολοβός (46’ Γιαννακόπουλος), Δούκας (54’ Μπαρούτας), Ιορδανίδης, Γ. Κουρδής, Γρηγορίου (77’ Νάσιας), Γκαμπέτας, Τσατσαλίδης, Μάγγος, Κωστούλας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass