ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Ντέρμπι στη Γ΄ Εθνική μετά από 15 χρόνια...

* ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1997 - 1998 ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. * ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2012 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:51
 Του Κ. Γκιάστα
Ήταν την περίοδο 1997 - 1998 όταν για τελευταία φορά συναντήθηκαν δύο ομάδες του νομού Λάρισας στη Γ’ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου. Τότε ήταν ο Τύρναβος με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-4 στον Τύρναβο Νοέμβριο του 1997 και 0-0 στη Φιλιππούπολη Φεβρουάριο του 1998). Πέρασαν λοιπόν σχεδόν 15 χρόνια για να βρεθούν ξανά δύο ομάδες του νομού στην... Football League 2 πλέον.
Αύριο στο γήπεδο του Τυρνάβου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα θα υποδεχθούν το συγκρότημα του Γιώργου Καλτέκη και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί. Στο ματς που θα ξεκινήσει στις 15.00 αναμένεται να υπάρχει πραγματική κοσμοσυρροή καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο.
ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Η χθεσινή προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα και μάλιστα οι παίκτες αφού παρακολούθησαν τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ο.Φ.Η. δείπνησαν σε εστιατόριο του Τυρνάβου χαλαρώνοντας πριν το μεγάλο ματς.
Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι ο παίκτης - βαρόμετρο του Τυρνάβου, Κώστας Γεωργαντζιάς τόνισε τα εξής: «Είναι ένα ματς μεγάλης σημασίας. Τόσο βαθμολογικής όσο και γοήτρου. Είναι ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι κρίνονται από πολλά στοιχεία. Είναι η δύναμη, το πάθος και η θέληση που θα δείξουν τον νικητή. Εμείς θέλουμε τη νίκη πάση θυσία. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε όλοι οι παίκτες προετοιμασμένοι να το κάνουμε».
ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
Σε... επαγγελματικά επίπεδα κινείται ο Οικονόμος για το ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη χαλαρωτική προπόνηση η αποστολή, θα αποσυρθεί για ξεκούραση, στο ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ» της Ελασσόνας.
Ο εκ των πρωταγωνιστών των τελευταίων συναντήσεων, επιθετικός, Νίκος Βούλγαρης, μιλώντας στην «Ε» για το ματς ανέφερε: «Για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές αποτελεί πρόκληση ένα παιχνίδι τοπικό ντέρμπι, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για 2 αξιόλογα συγκροτήματα της Γ’ Εθνικής όπως ο Τύρναβος και ο Οικονόμος. Στην αναμέτρηση, πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με στόχο να αποδώσουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα την παρακολουθήσει και ο καλύτερος, ελπίζω να είμαστε εμείς, να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας. Στους 3 τελευταίους αγώνες δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και με τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν στο σωματείο τόσο από πλευράς διοίκησης, όσο και από τη μεριά του τεχνικού επιτελείου καθώς και των ανθρώπων που καθημερινά φροντίζουν τις ανάγκες μας στις προπονήσεις και στο γήπεδο, θεωρώ χρέος απέναντι σε όλους αυτούς και ακόμη περισσότερο στους φιλάθλους μας, οι οποίοι αναμένεται για άλλη μια φορά να βρεθούν κοντά στην ομάδα, υποστηρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει, να παίξουμε δυνατά, συγκροτημένα και αποδοτικά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass