ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Λύθηκε η συνεργασία Τυρνάβου και Διαμαντίδη

* ΚΟΜΠΛΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2012 1:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:51
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύο ημέρες πριν το τοπικό ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Τύρναβο 2005 είχαμε χθες εξελίξεις, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιρσιτή Κώστα Διαμαντίδη, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών, ο εν λόγω παίκτης πήγε στα γραφεία της επιχείρησης του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπρέζα και αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία.
Χθες από το γραφείο τύπου της τυρναβίτικης ομάδας, ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Η ΠΑΕ Α.Ο. Τύρναβος 2005 ανακοινώνει τη λύση «κοινή συναινέσει» της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Διαμαντίδη, τον οποίο θέλει να ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, αλλά και για το ήθος που επέδειξε κατά την παραμονή του σε αυτή. Επιπλέον, του εύχεται να έχει προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μελλοντικά».
Κατά τα άλλα, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας είδε χθες και τον Θανάση Μάγγο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
Ο Τύρναβος 2005 θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, σε ένα ματς που είναι αναμφισβήτητα πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και στο οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
Η διοίκηση δε της ομάδας περιμένει τον κόσμο του Τυρνάβου να βοηθήσει με την παρουσία του και να συμβάλλει ώστε να γίνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Με εντατικό ρυθμό και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται και η προετοιμασία του Οικονόμου. Το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» είναι εξαιρετικά καλό, αυτό άλλωστε τόνισε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάκης Νταρής μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση «Θα πάμε στον Τύρναβο για να αντιμετωπίσουμε μία σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα, στην πρώτη μεταξύ μας επίσημη αναμέτρηση στο πλαίσιο του θεσμού της Football League II. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο θα χαρούν οι φίλαθλοι της Λάρισας, από δύο συγκροτήματα αξιόμαχα, που τα τελευταία χρόνια προάγουν με την αγωνιστικότητα και την εν γένει συμπεριφορά τους το ποδόσφαιρο του νομού» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο ενωτικό κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των αρχηγών Αλέξη Νικούλη, Αποστόλη Τσιανάκα και Χρήστου Οικονόμου, οι οποίοι ανέφεραν πως τίποτε δεν έχουν να χωρίσουν με τους αντίπαλους φίλους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου, τους οποίους ωστόσο θα αντιμετωπίσουν με σθένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τεχνικός του Οικονόμου Γιώργος Καλτέκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίχτες πλην των τραυματιών Παναγιώτη Νούσια και Θάνου Κορομπίλια. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υγείας του τερματοφύλακα Χρήστου Γκικούδη, ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Ο Πουλημάς στο ντέρμπι
Ο Πουλημάς από την Κέρκυρα θα είναι ο διαιτητής του Σαββατιάτικου ντέρμπι της Football League 2 ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής είναι οι εξής:
Εθνικός Γαζώρου-Απόλλων Καλαμαριάς, Τομίδης (Πέλλας), Παπαϊωάννου (Φλώρινας), Λαζαρίδης (Κιλκίς), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Μιχαηλίδης (Χαλκιδικής)
Οδυσσέας Αναγ. Σερρών-Βατανιακός, Κιγιτζής, Χούσκογλου (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Παπαγγελής (Θράκης), παρ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Νίκη Βόλου-Δόξα Κρανούλας, Ιωσηφίδης, Γουρνάκης (Αθηνών), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος Μάγειρας (Εύβοιας), παρ. Καραμανίδης (Καστοριάς)
Τύρναβος 2005-Οικονόμος, Πουλημάς, Μπαλής (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος Κρητικός (Θεσσαλίας), παρ. Χατζηνικολάου (Ηπείρου)
Πόντιοι Κατερίνης-Τηλυκράτης, Κουναλάκης, Εμπλιουκ (Ξάνθης), Γεωργίου (Λάρισας), 4ος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ. Ιακωβίδης (Σερρών)
Αετός Σκύδρας-Ηράκλεια Σερρών, Τσιοφλίκη, Αναστασίου Γ., Ακρίβος (Λάρισας), 4ος Χαλβατζάκος (Θεσσαλίας), Γιαπράκης (Φλώρινας)
* Εκτός από το ντέρμπι Τυρνάβου - Τσαριτσάνης που θα γίνει το Σάββατο στις 15.00 και το Πόντιοι Κατερίνης - Τηλυκράτης Λευκάδας που θα γίνει τη Δευτέρα στις 17.00 όλα τα υπόλοιπα ματς θα γίνουν την Κυριακή στις 15.00.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass