ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (3-1)

Πρωταθλητές και οι Παίδες της ΕΠΣΛ

* ΜΕ 4-3 ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟ ΕΠΙΤΥΧΩΣ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2012 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:51
Τον τίτλο του πρωταθλητή στην 4η Περιφέρεια σφράγισε χθες (μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος) η μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣΛ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε χθες στον Βόλο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας με 3-1 και απέκτησε προβάδισμα 4 βαθμών.
Με τους βαθμούς της νίκης (4-3) επέστρεψε και η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας και το χθεσινό παιχνίδι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (01/02/2012) έχουν το ρεπό τους γεγονός που σημαίνει ότι οι επίσημες υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν ολοκληρώθηκαν χθες στο Βόλο.
Από δω και πέρα ο Περιφερειακός προπονητής της 4ης Περιφέρειας, Θωμάς Κυπαρίσσης θα συγκροτήσει τις μικτές περιφερειακές ομάδες σε Παίδες και Νέους αντίστοιχα οι οποίες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ Παίδων-Νέων που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια των λαρισινών ομάδων:
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Μπαίνοντας με αποφασιστικότητα για τη νίκη η μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ, πέτυχε την πιο καθοριστική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα κέρδισε το στοίχημα του πρωταθλητισμού. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για μία ακόμα φορά έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είχε πειθαρχία στο παιχνίδι της και κυρίως επιβεβαίωσε ότι η Λάρισα διαθέτει πολύ καλό υλικό σ’ αυτές τις ηλικίες. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι και ο Βόλος ήθελε αποτέλεσμα γιατί διεκδικούσε εξίσου τον τίτλο.
Η ομάδα της Λάρισας έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της ανοίγοντας το σκορ με τον Χατζή στο 14’ αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με τη συμπλήρωση του ημιώρου ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σαραφίδη με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι παίκτες της ΕΠΣΛ μπήκαν αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην αγωνία και τα κατάφεραν αφού στο 52’ ο Τζουμάκης και στο 72’ ο Βουγιατζής διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 και χάρισαν την πολύτιμη νίκη στους φιλοξενούμενους.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Γρηγοριάδης, Αδάμος, Πλαστάρας, Γαρυφάλλου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Μάστορας (68’ Σταματίου), Παπάζογλου (63’ Καναβός), Σαραφίδης, Χατζησταμάτης, Ζαρίφης.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαρισούλης, Τσιλιάκος, Καραμπάλιος, Σπαρτής, Ακρίβος (68’ Αλεξόπουλος), Στατήρης (63’ Τζουμάκης), Τζουρτζουκλής (58’ Μαγγίνης), Μπαλογιάννης, Αλεξίου, Χατζής, Βουγιατζής.
ΟΙ ΝΕΟΙ
Χωρίς άγχος αλλά και δυσκολία η ήδη πρωταθλήτρια μικτή Νέων της ΕΠΣΛ προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα γκολ του Δημητρέλη στο 17’, του Σεϊζη-Μπανάκα στο 25’ και του Δαούλα στο 50’, για να μειώσουν σε 1-3 οι γηπεδούχοι με σουτ του Κολημήτρα στο 54’.
Το 1-4 σημείωσε στο 75’ ο Σβερκούλης, ενώ στο 85’ και στο 88’ η ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας μείωσε σε 3-4 με τα γκολ των Μπόρα και Παπαναγιώτου αντίστοιχα.
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Μαλλιαρός, Παρασκευόπουλος, Αγγελής, Μπόρας, Χασιώτης, Κολημήτρας, Ασλάνογλου, Κάρρος (67’ Ευσταθίου), Σιώμος (65’ Παπαναγιώτου), Γεωργαντζής, Βαϊόπουλος (84’ Κοντός).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σεμπίρης (46’ Μπρούτσος), Μπουζώνας, Καραμπούζης, Κατσιάνος, Καλπίας, Σβερκούλης, Καραντώνης, Σεϊζης-Μπανάκας, Δαούλας (52’ Ζιρδέλης), Δημητρέλης, Μανακούσιος (34’ λ.τ. Γκουντάρας).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων είναι τα κάτωθι:
Θεσσαλία-Λάρισα 1-3 (Παίδες), 3-4 (Νέοι)
Καρδίτσα-Τρίκαλα 2-1 (Παίδες), 2-2 (Νέοι)
Ρεπό: Πιερία
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
1. Λάρισα        22-6     19
----------------------
2. Θεσσαλία    12-9     15
3. Καρδίτσα    10-9     12
4. Τρίκαλα       6-17     4
5. Πιερία          7-16     3
ΝΕΟΙ
1. Λάρισα        24-9     21
----------------------
2. Καρδίτσα    12-15   10
3. Θεσσαλία    12-16   8
4. Τρίκαλα       12-13   7
5. Πιερία          7-14     5
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίκαλα -Θεσσαλία
Πιερία -Καρδίτσα
Ρεπό: Λάρισα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass