ΛΙΟΝΤΟΣ: «ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

Εκοψε πίτα η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

* ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΥΣΙΑΣ, ΣΑΡΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2012 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
 Παρουσία εκατοντάδων αθλητών, γονέων, μελών και φίλων του Σωματείου πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί στο Queen's B.R. η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Α.Ε.Λ. 1964. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ανδρέας Λιόντος στο χαιρετισμό του, μετά τις καθιερωμένες ευχές ενόψει της νέας χρονιάς, αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρόλο του Σωματείου στη δύσκολη σημερινή συγκυρία και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση για τη λειτουργία του Σωματείου με πενιχρά μέσα. Χαρακτηριστικά τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο βασιζόμαστε μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στη στήριξη των γονέων των αθλητών. Το τμήμα του ποδοσφαίρου είναι από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και αυτό χάρη στη σκληρή δουλειά των ανθρώπων του τμήματος. Στο μπάσκετ γίνεται επίσης καλή δουλειά» ενώ για το βόλεϊ έδωσε είδηση αναφέροντας «το τμήμα θα στηριχθεί για να βγάλει τη χρονιά».
Κλείνοντας τόνισε τα παρακάτω: «Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ θα βοηθήσει ακόμα και οικογένειες που έχουν οικονομικά προβλήματα αποδεικνύοντας έμπρακτα πως επιτελεί κοινωνικό έργο».
Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν επίσης οι έφοροι και εκπρόσωποι των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου και βόλεϊ. Από τον κ. Γραβάνη τονίστηκε ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η Α.Ε.Λ. πορεύεται δίχως καμία έξωθεν βοήθεια, ανεξάρτητα, αυτόνομα και με αξιοπρέπεια. Ο κ. Νάκας επισήμανε ότι ο αγώνας του Σωματείου είναι μεγάλος για τη δημιουργία σωστών και πειθαρχημένων αθλητών και ανθρώπων. Ο κ. Παπουλιάκος έδωσε ιδιαίτερες ευχές στην οικογένεια του Στίβου ενώ ο κ. Κατσάνος υποσχέθηκε ότι η επιτροπή βόλεϊ θα δώσει αγώνα ώστε να "βγει" η φετινή δύσκολη χρονιά.
Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, αθλητές όλων των τμημάτων του Μητρικού Σωματείου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν, ενώ η εκδήλωση συνετέλεσε ιδιαίτερα στην καλύτερη γνωριμία και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των γονέων και των μελών του Σωματείου και της διοίκησης. Κατόπιν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Τάσος Τριανταφύλλου (ταμίας) και Πρόδρομος Πανηγυρτζόγλου (ειδικός γραμματέας) καθώς και τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου κ. Στέλλα Σταματάκη και Νίκος Λιντέρης επιλήφθηκαν της διανομής στους νεαρούς αθλητές μας (που την τίμησαν δεόντως ζητώντας δεύτερο και τρίτο κομμάτι).
Τυχεροί της ημέρας αποδείχτηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Ασίκογλου (γενν. 1995) και Γιώργος Μπούσιας (γενν. 2000), καθώς και ο μπασκετμπολίστας Σαρηπαναγιώτης που παρέλαβαν συμβολικά δώρα προσφορά του καταστήματος KARELIAS SPORT. Η διοίκηση της Α.Ε.Λ. 1964 εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο ζαχαροπλαστείο Κωτάκου (οδός Καραθάνου) επειδή ευγενικά χορήγησε τις τρεις βασιλόπιτες, καθώς και στη διεύθυνση του Queens B.R. για την άψογη φιλοξενία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass