ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (15:00)

Επιστρέφει στις νίκες ο Οικονόμος

* ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2012 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια αγωνιστική πριν τη μεταξύ τους μονομαχία, Οικονόμος και Τύρναβος 2005 δίνουν σήμερα σημαντικά παιχνίδια στις 3 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2.
Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης αγωνίζεται στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ η τυρναβίτικη ομάδα ταξιδεύει για τις Σέρρες, όπου θα αντιμετωπίσει στην Ηράκλεια τον Μέγα Αλέξανδρο.
Και στους δυο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικά αποτελέσματα, καθώς έχουν τις δυνατότητες να τα κατακτήσουν, εφόσον φυσικά αποδώσουν σύμφωνα με αυτό που μπορούν και αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Τα νέα μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών πρωινών προπονήσεων, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Παπαϊωάννου, ο Οικονόμος βλέπει μόνο νίκη σήμερα κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης.
Οι «Πράσινοι» που ζήτησαν και τη βοήθεια του Θεού με αγιασμό που τελέσθηκε την περασμένη Πέμπτη, είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να επανέλθει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από τον Εθνικό Γαζώρου και τον Βατανιακό, αντίστοιχα.
Στην προσπάθειά τους για να κατακτήσουν το... τρίποντο και να αλλάξει η ψυχολογία τους ενόψει μάλιστα και του λαρισινού ντέρμπι, οι παίκτες του Οικονόμου θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του σωματείου, που ετοιμάζονται να... ζεστάνουν με τις εκδηλώσεις τους την ατμόσφαιρα και να γίνουν αρωγός, προκειμένου να κατακτηθεί η πολυπόθητη νίκη.
Ασφαλώς το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως ο καλός Οικονόμος στην έδρα του δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο και από το πρώτο λεπτό του αγώνα θα επιδιώξει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό, ώστε με υπομονή και επιμονή, να πετύχει τον στόχο του και βελτιώσει τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Αγωνιστικά πλην από τους τραυματίες Νούσια, Γκικούδη και Κορομπίλια δεν αναφέρθηκαν άλλα προβλήματα και στην αποστολή που συγκροτήθηκε συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Μπαχτσιβάνος, Πίτκας, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Μπαλής, Παλάσκας, Πούτας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Πρικάκης, Παπαϊωάννου και Κέρη.
* Τη σημερινή αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ. Μπαϊραμίδης (Κοζάνης), Κεντζιόπουλος (Κοζάνης), Γαρδικιώτης (Άρτας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καλιακάτσος (Άρτας) και παρατηρητής ο κ. Αθανασίου (Ηπείρου).
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Ανεβασμένο ηθικό υπάρχει στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, που θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην Ηράκλεια Σερρών και να παραμείνει στην πρώτη τριάδα, του βαθμολογικού πίνακα.
Αν αναλογισθούμε ότι σε τρία εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια με Τηλυκράτη Λευκάδας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Νίκη Βόλου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους πέντε από τους εννέα βαθμούς που έχουν έως τώρα, αυτό τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να ξεπεράσουν με επιτυχία και το σημερινό εμπόδιο της Ηράκλειας.
Στον Τύρναβο γνωρίζουν πως θα παίξουν μέσα σε μια σκληρή έδρα, αλλά έγινε η κατάλληλη προετοιμασία και οι παίκτες είναι έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για να κάνουν το καθήκον τους, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα καθώς και ο Κώστας Σκούπρας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού το ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Επανέρχεται ο Άκης Σουλίδης που είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και εξέτισε την ποινή του. Θα δώσει σήμερα λοιπόν κανονικά «παρών» στον αγώνα και σίγουρα η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποσπάσει η τυρναβίτικη ομάδα θετικό αποτέλεσμα.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί και θα γευματίσει καθ΄οδόν στον Κορινό, συμπεριλήφθηκαν από τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Μάγγος, Κουβελάς, Τζέκος, Τσορμπατζίδης, Νόνης, Διαμαντίδης, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Κράββαρης, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Λάππας, Σουλίδης, Τσούκαλος, Σκούπρας Βασ., Διβανές, και Μεζίνι.
* Τον αγώνα Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Τύρναβος 2005 θα διευθύνουν οι κ. Θεολόγου (Πέλλας), Δεμερτζής (Πέλλας), Γιαμούζης (Πιερίας), 4ος είναι ο κ. Τομίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο κ. Πετρόπουλος (Μακεδονίας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Βατανιακός-Εθνικός Γαζώρου
Δόξα Κρανούλας-Καλαμαριά
Οικονόμος-Οδυσσέας Αναγέννησης
Τηλυκράτης-Νίκη Βόλου
Ηράκλεια-Τύρναβος 2005
Αετός Σκύδρας-ΑΕ Ποντίων Κατ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Εθνικός Γαζώρου 13-0    15
2. Νίκη Βόλου            7-1      11
3. Τύρναβος 2005     4-2      9
4. Τηλυκράτης            5-5      9
5. Καλαμαριά 6-4      8
6. Βατανιακός            3-4      6
7. Δόξα Κρανούλας 4-6      5
8. Οικονόμος 6-5      5
9. ΑΕ Ποντίων Κατερίνης      6-4      5
10. Ηράκλεια 2-7      5
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            2-9      2
12. Αετός Σκύδρας   1-12    -11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass