ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΡΟΥΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

«Δεν βρίσκουμε συμπαραστάτες»

* ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2012 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Αμπελωνιακού έκρουσε χθες ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού, Θάνος Κουτσούκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε παρουσία του διοικητικού Νίκου Συκιώτη.
Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αμπελωνιακός βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του, επισήμανε ότι δεν υπάρχουν -στο βαθμό που θα έπρεπε- συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει η διοίκηση του συλλόγου και κάλεσε τους Αμπελωνίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη Γενική Συνέλευση του ερχόμενου Σαββάτου και να βοηθήσουν την ομάδα.
Τέλος, ο κ. Κουτσούκης διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στη θέση τη φετινή χρονιά, προκειμένου να διατηρηθεί το επίπεδο λειτουργίας της ομάδας και να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι και αν δεν υπάρξει καμιά ανταπόκριση, τότε, μετά το τέλος της περιόδου, θα αποχωρήσει.
Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο σύλλογος αυτός, από τους πιο ιστορικούς της Θεσσαλίας, από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Π.Σ. Λάρισας, που ιδρύθηκε το 1953 επίσημα και που από τότε παράγει πλούσιο πολιτισμικό και κοινωνικό έργο, που έχει προσφέρει πλήθος ταλέντων στις επαγγελματικές κατηγορίες και έχει δώσει διεξόδους στις ζωές των νέων της περιοχής ο Α.Ο. Αμπελωνιακός, βρίσκεται ίσως σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του...
...Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ο οποίος τόσο πολύ έχει υποβαθμιστεί απ’ την Ελληνική Πολιτεία έχει πολλά να προσφέρει στην κοινωνία μας. Ο σύλλογός μας προσπαθεί να αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα προσφοράς. Έχει στις τάξεις του όσα πιο πολλά παιδιά είναι δυνατόν της ευρύτερης περιοχής. Προσπαθεί να λειτουργήσει την ακαδημία του όσο πιο σωστά γίνεται και εξυπηρετώντας τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες. (Να αναφέρουμε εδώ ότι επειδή ο αθλητισμός στα σχολεία, δυστυχώς, υπολειτουργεί, έχει πέσει το βάρος στα ερασιτεχνικά σωματεία κάθε περιοχής η δημιουργία ακαδημιών με αμφίβολα αποτελέσματα). Ακόμη, έχει δημιουργήσει, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, όσο κι αν δεν είναι μέσα στις υποχρεώσεις του, σημαντικότατα έργα υποδομής, όπως ένα νέο βοηθητικό γήπεδο, ένα υπερπλήρες γυμναστήριο για τις ανάγκες των αθλητών του, ενώ έχει προβεί σε πλήθος άλλων μικρότερων παρεμβάσεων στο αθλητικό κέντρο του Δήμου. Επιπρόσθετα, ο σύλλογός μας αποτέλεσε διοργανωτής σημαντικών πολιτισμικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Σε όλες του τις δραστηριότητες έχει στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις με ό,τι μέσο διαθέτει, έχει προβάλει τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις αθλητικές και μη δραστηριότητές του και, τέλος, έχει αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση για πλήθος κόσμου.
Στο μεγάλο αυτό αγώνα που δίνει η λειψή διοίκηση του Αμπελωνιακού, δυστυχώς δεν βρίσκει όσους θα έπρεπε συμπαραστάτες. Υπάρχουν ασφαλώς οι απλοί φίλαθλοι που στηρίζουν την ομάδα και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό, οι οποίοι θα μπορούσαν, όμως, να είναι πολύ περισσότεροι. Υπάρχουν χρηματοδότες ακόμα και στις πιο μικρές επιχειρήσεις που μπορεί κανείς να φανταστεί, δεν έχει υπάρξει όμως ούτε ένας άξιος χρηματοδότης από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις. Υπάρχουν υποσχέσεις από την Πολιτεία για πλήθος εξυπηρετήσεων υπέρ του Συλλόγου, οικονομικών και μη, καμία, όμως, υπόσχεση δεν έχει γίνει πραγματικότητα και φυσικά περιμένουμε, ειδικά από το Δήμο Τυρνάβου, αρκετά για το προσεχές μέλλον και κυρίως όσον αφορά στην εξεύρεση λύσεων σε απλά ζητήματα που δεν «στοιχίζουν» τίποτα.
Επειδή, επομένως, συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και επειδή τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, παρά τη θετική μέχρι στιγμής παρουσία του Συλλόγου, αποφάσισα να ζητήσω από τους συμπολίτες μου τη βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα και γι’ αυτό κάνω αυτό εδώ το κάλεσμα. Η βοήθεια από κάποιον μπορεί να είναι η παρουσία του στις εκδηλώσεις της ομάδας, αγωνιστικές και μη, η οικονομική βοήθεια ή η συμμετοχή του ενεργά στη διοίκηση του Συλλόγου και αυτό γιατί η διοίκηση κάθε χρόνο αλλιώς ξεκινάει και αλλιώς καταλήγει όταν πολλοί από όσους αρχικά συμμετέχουν γρήγορα αποχωρούν ή απλά αδιαφορούν. Ευτυχώς, βέβαια, υπάρχουν και κάποια, μέλη της φετινής διοίκησης, που στέκονται στο ύψος τους. Όμως, όταν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις και μικρός αριθμός ανθρώπων να δουλέψουν οι αντικειμενικές δυσκολίες αυξάνονται.
Η διοίκηση, λοιπόν, αυτή αποφάσισε να καλέσει σε Γενική Συνέλευση όλους όσοι ενδιαφέρονται κατά οποιονδήποτε τρόπο για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου μας. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/1/2012, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο των εκδηλώσεων του Παλαιού Δημαρχείου Αμπελώνα, με σκοπό την εγγραφή μελών στο Σύλλογο και την ανανέωση του Δ.Σ.
Προσωπικά, σαν πρόεδρος του Συλλόγου, σας ενημερώνω ότι θα παραμείνω στη θέση μου μέχρι το τέλος της περιόδου και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φέρω σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις του Συλλόγου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσω το επίπεδο λειτουργίας όσον το δυνατόν πιο ψηλά, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Αυτό θα προσπαθήσω να το κάνω έστω κι αν δεν υπάρξει καμιά ανταπόκριση από όσους μπορούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους. Μετά, βέβαια, από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και υπό τις παρούσες συνθήκες, θεωρώ ότι δεν θα έχω πλέον κάτι περισσότερο να προσφέρω στο Σύλλογο από τη θέση του προέδρου, αφού η προσωπική μου φιλοσοφία και οι φιλοδοξίες μου για το Σύλλογο δεν θα μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά σαφώς θα είμαι πάντα στο πλευρό της επόμενης Διοίκησης, όπως και κάθε υγιώς σκεπτόμενης Διοίκησης στο μέλλον».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass