ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Εξαιρετική εμφάνιση του Θ. Ματράκη

*ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2012 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
 Για μια ακόμη φορά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός απέδειξε ότι η φυσική δραστηριότητα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά τρόπος ζωής. Η άσκηση βελτιώνει όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή ευαισθητοποιώντας τη για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Σε έναν συγκινητικό αγώνα τριάθλου που έγινε στο Βόλο για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Άσπρες πεταλούδες», (ένα ίδρυμα που σκοπό έχει την περίθαλψη και φιλοξενία παιδιών και ατόμων με σοβαρές σωματικές και ψυχικές διαταραχές), ο Θωμάς Ματράκης από τα Πλατανούλια έδωσε το «παρών»   εκπροσωπώντας επάξια τόσο την περιοχή του Τυρνάβου όσο και ευρύτερα το νομό Λάρισας. Ο αγώνας περιελάμβανε 750 μέτρα κολύμβησης, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο, πέντε χιλιόμετρα τρέξιμο και έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
Στο πρώτο σκέλος βγήκε πρώτος ο 16χρονος Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, 2ος πανελληνιονίκης στα 1500 μέτρα στην κατηγορία του, ενώ ο Θωμάς Ματράκης (Διάπλους Τορωναίου, 26 χιλιόμετρα, Λίμνης Τριχωνίδας 16 χιλμ. κ.ά) τερμάτισε 6ος σε σύνολο 27 αθλητών επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο ολοκληρωμένος αθλητής είναι. Στη γενική κατάταξη πρώτος βγήκε ο Ν.Φραγκογιάννης με χρόνο 59 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Για τη διεξαγωγή του αγώνα συνεργάστηκαν ο Δήμος Βόλου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η Τροχαία Βόλου, το Λιμενικό Βόλου, οι Εθελοντές Διασώστες, η Championchip που έκανε τη χρονομέτρηση και οι χορηγοί. 
Σε μια ελληνική κοινωνία που βρίσκεται σε κρίση ο ερασιτεχνικός αθλητισμός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί διέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass