ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Πάλεψε αλλά έχασε ο Οικονόμος…

*ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΔΗΣ (10΄) ΚΑΙ ΚΙΣΚΑΜΠΑΝΗΣ (55΄) ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (19΄)

Δημοσίευση: 26 Νοε 2012 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
Των Χρ.Αρχοντούλη-Γιάννη Μουκίδη
Φωτ.Βασίλης Ντάμπλης
Φιλότιμα προσπάθησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος, αλλά γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς, με σκορ 2-1.
Οι «Πράσινοι» για τρίτο συνεχόμενο ματς στον 2 όμιλο της Football League 2 χάνουν με το ίδιο σκορ (2-1) και όπως παραδέχθηκαν και οι αντιπαλοί τους, τους αδικεί η τελευταία θέση στην οποία βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα.
Στη χθεσινή αναμέτρηση δεν υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και η μόνη διαφορά ήταν ότι οι φιλοξενούμενοι από δυο στημένες φάσεις κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς, έκαναν το 5χ3 και είναι πλέον το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ενώ οι γηπεδούχοι που η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη, ισοφάρισαν το παιχνίδι όμως δεν κατάφεραν έστω να πάρουν τον έναν βαθμό.
Σίγουρα είναι μια διαφορετική χρονιά η φετινή σε σχέση με πέρυσι, σίγουρα τα πράγματα έγιναν δύσκολα για το σωματείο της Τσαριτσάνης, όμως υπάρχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια για να ανακάμψει η ομάδα και σιγά-σιγά να βελτιώσει τη βαθμολογική της κατάσταση, διότι στο ποδόσφαιρο με προσπάθεια όλων και αλλαγή της ψυχολογίας, τα κάτω έρχονται πολλές φορές πάνω…
ΣΤΟ 10΄ ΤΟ 0-1
Ο Απόλλων Καλαμαριάς προηγήθηκε στο 10΄, όταν ο Κράββαρης από αριστερά επιχείρησε τη σέντρα και ο Παύλος Λεπτοκαρίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Θεοδωρόπουλου και έκανε το 0-1.
1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ 19΄
Στο 15΄ο Καράμπελας τροφοδότησε τον Καραγιάννη που έπιασε το σουτ και ο Καρατζιοβαλής απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ, αλλά στο 19΄ο Οικονόμος ισοφάρισε σε 1-1.
Μετά από φάση διαρκείας και εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Κουλτσιάκη, ο Τσιανάκας έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε την μπάλα ο Καρατζιοβαλής και ο Νίκος Βούλγαρης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Φάουλ εκτέλεσε στο 40΄ο Προβατίδης και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε στη δεξιά του γωνία την μπάλα.
Ο ΚΙΣΚΑΜΠΑΝΗΣ ΤΟ 1-2 ΣΤΟ 55΄
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και επιδίωξαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.
 Στο 53΄ο Βούλγαρης επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και
η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα στο 55΄ο Προβατίδης εκτέλεσε φάουλ και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Φώτης Κισκαμπάνης με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Καλαμαριά(1-2.)
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Εκπληκτική απόκρουση από τον Καρατζιοβαλή, σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Βούλγαρη είχαμε στο 73΄του αγώνα, στο 82΄οι του Οικονόμου ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού της Καλαμαριάς και στο 85΄σε κεφαλιά του Τσιανάκα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Λεπτοκαρίδης και σε νέο σουτ του Βούλγαρη έδιωξε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι ο Κισκαμπάνης.
Στο 90’ +3 σε φάουλ του Λεπτοκαρίδη, η μπάλα κατέληξε άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής κ.Δημήτρης Πρασατζής(Θράκης), ενώ καλοί ήταν οι συνεργάτες του κ.Χρήστος Μπακλατζής(Καβάλας), Βασίλης Καμπούρης (Σερρών).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : Φαρμάκης(39΄), Τσετιροκλής(57΄)/ Πασιαλής(30’), Αλμπάνης(84΄)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ(Γιώργος Καλτέκης-Θανάσης Κουτσαφτίκης): Θεοδωρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φαρμάκης(52΄Πρικάκης), Αγγελίνας, Μάντζιος(72΄Σουμέλας), Τσετιροκλής(64΄Λιλολάρι), Τσιανάκας, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Βούλγαρης.
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ(Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος Αθ., Παντελιάδης, Κράββαρης(71΄Παρμαξίδης), Προβατίδης(76΄Λιόνης), Λεπτοκαρίδης, Πασιαλής(86΄Καλαιτζίδης).
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Παρών στο «Γ.Μητσιμπόνας» και ο Λαρισαίος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γελαλής.
*Δυο λεπτά καθυστέρηση έδειξε στο πρώτο ημίχρονο ο 4ος διαιτητής Κοτσάνης(Δράμας) και τέσσερα στην επανάληψη.
*Στο 78΄ο διαιτητής απέβαλε από το πάγκο του Απόλλωνα τον προπονητή Ανδρεά Παντζιαρά, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του κ.Πρασατζή. Ο κ.Παντζιαράς αποδοκιμάστηκε από φίλους της Τσαριτσάνης και αναγκάστηκε η Αστυνομία να τον οδηγήσει στην πλευρά των οπαδών της Καλαμαριάς και εκείνος ανέβηκε πάνω στον τοίχο. Στο σημείο αυτό είχαμε και μικροένταση μεταξύ των φιλάθλων, αλλά με την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.
*Τρεις παίκτες από την Καλαμαριά είχαν αγωνιστεί παλιότερα σε ομάδες του νομού. Ο Φώτης Κισκαμπάνης στην ΑΕΛ, ο Μάριος Κράββαρης στον Τύρναβο 2005 και ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, στον Α.Σ.Πυργετού.
* Τον αγώνα παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Βασίλης Νταβαρούκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass