Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

«Χαμόγελα» για το γυναικείο πινγκ - πονγκ της Λάρισας

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΥΓΟΥ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2012 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:33
Με δύο ευχάριστες ειδήσεις για τη Λάρισα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου οι αγώνες της Δύναμης ΑΣ Λάρισας με τις αντίστοιχες ομάδες του Απόλλων Βόλου. Η ανδρική ανανεωμένη ομάδα της Λάρισας με τους Αμπελακιώτη - Μορφέση - Κύβελο δεν κατάφερε να κερδίσει την έμπειρη ομάδα του Βόλου που έπαιξε με τους Αγιάνογλου - Σακαλάκη - Λιάπη και έχασε με 4-0. Η ομάδα ανδρών από φέτος ανανεώθηκε με τους έφηβους Μορφέση Κ. - Κυβέλο Σ. και χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει την ανάλογη πείρα που θα φέρει νίκες και καλές εμφανίσεις. Με αρκετά καλή εμφάνιση οι νέοι της ομάδας και με πολλές όμορφες φάσεις (κυρίως στο διπλό) χειροκροτήθηκαν αρκετές φορές από τον κόσμο που παρακολούθησε τα παιχνίδια. Κέρδισαν με την αξία τους ένα σετ δείχνοντας πως υπάρχει ισχυρή βάση για ελπιδοφόρα πορεία της ομάδας στο μέλλον.
Το παιχνίδι που παρουσίασε έντονο λαρισινό ενδιαφέρον όμως ήταν αυτό της γυναικείας ομάδας. Οι Αποστολοπούλου - Μαλαχτάρη - Κατσιώτη κέρδισαν άνετα με σκόρ 4-0 τις Νανά - Μακεδόνα - Παππά παίρνοντας το... ροζ φύλλο αγώνα εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες ομάδες της Βόρειας Ελλάδος.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ»
Ο αρχηγός της ομάδας ανδρών και προπονητής των αγωνιστικών ομάδων Στέφανος Αμπελακιώτης δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις των αθλητών μας και με τη νίκη των κοριτσιών αλλά και με τους έφηβους μας που δείχνουν ότι έχουν τις βάσεις να γίνουν αθλητές υψηλής κλάσης. Έδειξαν στοιχεία ποιότητας και ουσίας αλλά χρειαζόμαστε πιο πολλή δουλειά σε διάφορα θέματα αν θέλουμε να κερδίσουμε παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία. Η μεθοδική δουλειά που έχει γίνει στα κορίτσια μας φέρνει αποτελέσματα και αυτό φαίνεται από το σκορ του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ομάδα της Λάρισας θα διεκδικήσει την άνοδο ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε με την παρουσία του κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μάς και για την προσπάθεια που κάνουμε».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass